diumenge, 30 de setembre del 2007

Can Vicenç La Pineda F.S. Vs Bar Mi Casa (29-09-07)

Partit corresponent a la 1ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal de La Pineda. El equip local, Can Vicenç F.S., es presentava davant la seva afecció amb les baixes de Xavi Molias, Ivan, David i Otto, però amb una convocatòria casi al complert i amb un equip ple d’il·lusió i ganes de treballar. El equip visitant, Bar mi casa de St. Vicenç dels Horts, es presentava al encontre amb la vitola de favorits per emportar-se el partit i per a estar lluitant al capdavant de la categoria, de fet, no van defraudar en el seu debut.

El Can Vicenç s’estrenaven al pavelló, desprès de 3 únics entrenaments en aquesta pista. Va sortir amb un equip titular format per Adri, Dani, Robert, Sergi i Xavi Ezquerra. Ràpidament es van veure els diferents plantejaments de cada equip. Per un costat els visitants portarien el pes de la partit amb la possessió i els locals esperarien la seva oportunitat a la contra. El Bar mi casa movia molt bé i molt ràpid la pilota i el Can Vicenç perdia la pilota en un obrir i tancar d’ulls, segurament, massa nerviós pel debut a la categoria de molts dels seus jugadors. Desprès d’un parell d’oportunitats pels visitants i una única oportunitat local, per part de Sergi, que va enviar la pilota per dalt desprès d’un bon eslalom, va arribar el primer gol de la tarda. Una passada interior per damunt de la defensa va permetre al jugador del Mi casa rematar, Adri va poder aturar el primera instància, però el rebuig li va tornar a caure als peus i va creuar molt be l’esfèric, sense deixar caure la pilota a terra, 0-1 i amb un món per davant. Cap dels dos equips van canviar el seu guió i va continuar tot igual. Però lluny d’arribar les oportunitats pels locals, el joc era tot del equip de blau, que se’ls veia més preparats per a la cita. El segon gol visitant va arribar en un xut de tres quarts que es va colar per enmig de la poblada defensa. Desprès d’això, Can Vicenç va tenir un parell de jugades per estrenar el seu casiller, primer en una bona jugada de David Arias i un remat d’Alex. Però, malauradament pels pinedencs, una pilota perduda en la construcció del joc va suposar el contraatac i el gol a plaer, 0-3 i descans.

La 2ª part es va desenvolupar molt menys tàctica i més espectacular pels aficionats. Ràpidament va arribar el 4rt gol en una bona triangulació. En aquest moment semblava que podia caure una golejada d’escàndol, però el resultat encara va ser més abultat quan en una passada llarga dels blavencs, Alexis va fer una mala sortida de la porteria i el jugador visitant va marcar, gairebé a plaer. Quedaven 10 minuts, el partit ja estava més que perdut, però aquest equip té una qualitat, que tots la sabem i serà la gran arma durant tot l’any, que és l’esforç i el sacrifici. Els locals van decidir treure porter-jugador, una tàctica suïcida, perquè podria arribar una golejada escandalosa. De fet en la primera jugada es va tornar a perdre una pilota, just quan s’estava realitzant el canvi de porter i van tornar a marcar a porta buida,0-6, 3 per errades locals i poc menys de 10 minuts per endavant. Vistes les dificultats que havien per realitzar el canvi es va decidir deixar a Robert com a porter fix. Quan quedaven només 8 minuts es van realitzar dos canvi que canviarien el ritme de partit. En primer lloc els visitants van canviar de porter (molt be tots dos durant tot l’encontre, sobretot el que va acabar el partit) i pels locals va entrar un, encara lesionat, Marc. El Can Vicenç va avançar línies per intentar no ser humiliat a la 1ª jornada. El partit es va tornar boig, no hi havia control i qui més partit va treure d’aquesta situació va ser Can Vicenç que va provocar unes quantes faltes. A falta de 4 minuts va arribar el primer gol local, obra de Marc, desprès d’una bona triangulació amb Àlex. El 2on gol va tornar a ser obra de Marc, desprès d’una falta que ell mateix va provocar, gol amb polèmica, per si va arribar a entrar tota la pilota o no. Els visitants es van col·locar amb 5 faltes i van concedir 2 dobles penals, un anotat per Àlex i l’altre també executat per Àlex a falta de segons, però molt ben parat pel porter visitant. Al final 3-6, resultat maquillat, però que dona encara més ganes de treballar i de seguir entrenant fort per a poder donar el tomb a la situació i celebrar victòries el més aviat possible. La setmana que ve a Cornellà, 2ª oportunitat.

1x1:

1.-Alexis: No va tenir el seu dia, a sobre tampoc va tenir massa temps ni oportunitats per lluir-se

3.-David Arias: No se li va notar en excés la seva edat.

4.-Dani: Molt bon partit en defensa, potser no tan encertat en atac.

5.-Xavi Molias: No va jugar

6.-David Font: No va jugar

7.-Sergi: Ho va provar, però no va tenir el dia ni en el regat ni en el xut. Encès al final per alguna falta no assenyalada.

8.-Robert: Va estar mol correcte, però va destacar sobretot pels seus gairebé 10 minuts de porter-jugador

9.-Marc Abelló: Va tenir alguna que altre oportunitat de gol i va lluitar moltisim. Seguirà creixent com a jugador.

10.-Àlex: Com sempre, una pesadilla per la defensa rival i pels àrbitres.

11.-Xavi Ezquerra: No va ser el seu dia, l’equip confia molt en ell i segur que la setmana que ve es treu la espina d’aquest partit.

12.-Adri: Va rebre 3 gols, en el seu debut a la categoria.

13.-Marc Sendra: Va donar un gir al partit, quan ja estava perdut, però per lo menys va aconseguir que es reduís la diferencia al marcador.

14.-Raul: Presencia testimonial. Va sortir 4 minuts per a donar descans als tanques.

20.-Ivan: No va jugar.