dilluns, 8 d’octubre del 2007

C.F.S. CORNELLA - CAN VICENÇ F.S.

Partit corresponent a la 2ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal Riera. El equip es presentava amb les baixes de Xavi Molias, Ivan, David Arias, Raül i Alexis. El equip local realitzava el debut a la competició degut a la suspensió del seu partit de la 1ª jornada.

3 conceptes defineixen aquest partit, inexperiència, falta de concentració i risc. Inexperiència perquè l’equip va demostrar que li falta molt d’ofici per a treure quelcom positiu d’aquesta aventura. Falta de concentració perquè en aquesta categoria s’ha d’estar concentrat els 40 minuts, i la més mínima desconcentració es rep un o dos gols en contra, molt difícil després de remuntar. I finalment, risc perquè l’equip, portat pel “bon” resultat de la setmana anterior es va llençar a jugar 15 minuts amb porter-jugador i clarament aquest cop no va ser lo correcte.

Pel que fa més estrictament al partit, el encontre va ser bastant igualat a la primera meitat, sobretot els 15 primers minuts, on després del gol inicial local en un xut molt llunya que s’introdueix a la porteria després de rebotar al cos d’un altre jugador, van arribar els millors minuts vicentencs en lo que portem de lliga, amb un parell de pals i ocasions molt clares de gol errades, semblava que no es podria marcar mai i també cal reconèixer la gran actuació del porter local, que va fer un recital d’aturades. Passats aquests 15 minuts va arribar la falta de concentració rebent 2 gols exactament iguals en 2 sacades de banda, on l’equip no sap tapar la passada al mig i rep 2 gols abans del descans, marxant un altre cop al vestuari amb 3-0, però amb millor imatge que la setmana anterior.

La 2ª part, potser ja no va ser tan bona pels visitants, rebent un gol en els primers minuts, després d’una bona paret a la frontal de l’àrea, on l’equip va demostrar la inexperiència, abans comentada, 4-0 ja era un resultat massa cruel per el que s’havia vist fins al moment. A falta de 15 minuts, el equip va passar a la fase de risc, traient un altre cop a Robert de porter jugador. En els primers minuts es va demostrar que fins a cert punt, s’havia assajat això durant la setmana i es va anotar el primer gol visitant de la tarda, 4-1 i esperances de remuntada. Però clar, quedava molt partit i la mínima errada era una ocasió de gol pels locals, que de fet, van aprofitar la situació per anotar 2 gols més i posar-se 6-1. Quan quedaven 10 minuts va tornar a sortir Adri de porter i actuant també com a jugador. En aquests minuts no es va crear excessiu perill, tret d’algun xut aïllat. En un còrner visitant, el xut va ser blocat pel porter i a la contra van fer el 7e gol de la tarda. A continuació va tornar a entrar Robert de porter-jugador els últims 5 minuts. Finalment, amb 5 faltes el equip local es va tenir un doble penal, que en la prèvia del xut el porter local va ser expulsat per protestar l’àrbitre. El doble penal va ser fallat, però a continuació amb 3 jugadors contra 5 vam anotar el 2on gol, que no feia més que maquillar el resultat i minimitzar els efectes de la golejada encaixada.

1x1:

1.-Otto: No va jugar, encara tocat de la cama.

3.-David Arias: No va jugar

4.-Dani: Molt actiu, sobretot provant contínuament el xut, potser no tan encertat en defensa com al setmana passada. Va ser la imatge dels 2 gols de banda, on intenta arribar al tall.

5.-Xavi Molias: No va jugar

6.-David Font: En el seu debut, va posar moltes ganes i entrega, amb algun error en la passada. Va estar una mica superat en els canvis defensius.

7.-Sergi: Dels pocs del equip capaç d’encarar en el 1 contra 1, s’ha de destapar encara més en atac.

8.-Robert: Aquest cop, superat pel fet de porter-jugador, va tenir alguna incorporació al atac molt resenyable.

9.-Marc Abelló: Nerviós, potser es va notar la seva joventut i va estar també una mica perdut en els canvis defensius.

10.-Àlex: Golejador. Va ser la imatge dels 2 gols, ha de ser una peça bàsica en l’atac del equip, sobretot amb la baixa de Xavi.

11.-Xavi Ezquerra: Lesionat. Només va poder jugar els 10 primers minuts, després de fer-se mal al turmell. Esperem una ràpida recuperació i que estigui ben aviat amb l’equip.

12.-Adri: Superat, sobretot desprès dels 2 gols de banda. Va posar entrega en el moment de ser porter-jugador.

13.-Marc Sendra: No va ser la revolució de la setmana passada, però va fer un partit correcte i també va provar bastants xuts llunyans.

14.-Raul: No va jugar.

20.-Ivan: No va jugar.