18-10-08 Montblanc F.S. 1-3 Can Vicenç La Pineda

0-2 David Font
1-2 Montblanc
1-3 Marc Sendra
Partit:

El Can Vicenç aconsegueix una important victòria per 1-3 al camp del Montblanc en un partit que es va poder complicar en alguns moments del partit.
En la 1ª part els visitants van demostrar una superioritat que no es va veure relaxada al marcador aconseguint només un gol desprès de disposar diverses ocasions clares de gol.
A la 2ª meitat, els nervis es van poder veure a ambdues bandes, els locals per la complicada situació a la classificació i als visitants per el mal inici del equip aquesta temporada. Aquesta meitat va oferir oportunitats per tots dos equips, amb el Montblanc intentant crear ocasions i el Can Vicenç amb perillosos contraatacs. El partit va semblar que es posava de cara quan el Can Vicenç va marcar el 0-2 a falta d’uns 7 minuts. Amb aquest gol el Montblanc va estirar-se i va jugar els seus millors minuts del partit, aconseguint el 1-2 a falta de 3 minuts. En uns últims minuts agònics el Montblanc va apretar fort, però el Can Vicenç en una contra va sentenciar a falta de pocs segons per finalitzar el encontre.

Van jugar: Otto, Robert, Marc Sendra, Arias, Saul, Sergi, Juan Carlos, Joan, David Font.