12-11-11 Can Vicenç La Pineda F.S. 3-1 Altafulla F.S (7º jornada de lliga)

2-1
3-1 Dosi

Crònica:

UN PERFECTE CAN VICENÇ VENÇ AL TOT PODERÓS ALTAFULLA

Partit a casa contra el líder de la categoria l’Altafulla FS. Equip molt fort,que arribava a la Pineda sense conèixer la derrota.

La primera part va començar amb un 80% de possessió per l’Altafulla FS però amb un Can Vicenç molt ben col·locat i molt conscient que això seria el que tocaria fer durant tot el partit, defensar i esperar l’oportunitat. Al minut 11 del partit aproximadament, arribava el primer gol dels locals a peus del Pere, després d’una bona jugada de contraatac. Al minut 10 als pastissers se’ls hi va assenyalar la 5a falta, i ara tocava defensar amb molt de compte. Cosa que van fer perfectament i a 5 minuts pel descans arribaria el 2 a 0, a peus de l’Àlex en el que era un golàs, en un xut a pilota parada. Així marxarien al descans.

Començava la 2a part igual que la primera, l’Altafulla FS s’anava posant nerviós contra més minuts passaven i els de la Pineda en canvi seguien fent pinya per defensar. A falta de menys de 5 minuts pel final els visitants van escurçar distàncies jugant amb 5 homes de camp, 2-1. Però els de la Pineda poc després van aprofitar que jugaven sense porter per fer el 3 a 1 final, amb un xut perfecte del Dosi des del seu camp. Victòria pels locals molt treballada.

Felicitar al porter del Can Vicenç, l’Adri, pel partidàs que va fer, molt bona part de la victòria és seva. Felicitar també a l’Altafulla FS, molt bon equip que se’ns dubte estaran molt ben col·locats tota la temporada. I Felicitar també als del Can Vicenç la Pineda perquè no tan sols van jugar com ho havien de fer sinó que van mantenir el cap a la pista en tot moment sense que els hi tremolessin les cames.