dilluns, 30 de gener del 2012

14º Jornada de lliga Temporada 2011-2012

28-01-12 Can Vicenç La Pineda F.S. 2-3 Alforja F.S. (14º jornada de lliga, partit aplaçat.)

EL CANSAMENT I LA POCA SORT DE CARA A PORTA PASSEN FACTURA

Partit corresponent a la jornada 14, el Can Vicenç rebia a casa a l’Alforja FS.

La primera part començava amb possessió pels visitants, però sense ocasions clares de gols per cap equip. Al minut 6, l’Òscar Gual de l’Alforja pujava el 0-1 al marcador aprofitant-se d’una pèrdua de pilota dels locals a mig camp. Els de la Pineda van reaccionar bé i al minut 10 el David empatava el partit amb un bon xut des de fora de l’àrea que un jugador visitant desvia i acaba al fons de la portería dels d’Alforja.

A falta de 10 segons els àrbitres assenyalaven la 6ena falta pels pastissers, acció que els d’Alforja, de nou a peus de l’Òscar Gual, van aprofitar per tornar a avançar-se al marcador, 1-2, amb el qual marxarien al descans.

La 2a part començava semblant a la primera. Sense ocasions clares per cap dels dos equips, però amb llargues possessions, sobretot pels visitants. Al minut 8 arribava el 3r gol pels d’Alforja, a peus de l’Ivan Alanyà, degut a una pèrdua en defensa del Can Vicenç. Els locals reaccionen força bé però sense gaire sort de cara a porta. A falta de 3 minuts i mig pel final, l’Alexis, decideix apostar per jugar amb 5 homes de camp, acció que rep els seus fruits, a peus del Sergi, a falta de menys d’un minut pel final (2-3). Tot i les ganes de trobar l’empat, els segons es van consumir sense que arribés.

La propera jornada, el dissabte 4 de febrer, partit a casa del líder, el Tàrrega.