diumenge, 2 de setembre del 2007

Can Vicenç - Inter de Calit (01-09-07)

Partit corresponent a les pretemporades d’aquests dos equips, disputat al pavelló municipal de St. Salvador. El Can Vicenç F.S. es presentava a la cita amb nombroses baixes i completant la convocatòria únicament 6 jugadors i el reforç del mister Albert Caracas, en canvi el Calit tenia una amplia plantilla i diverses cares noves amb la il·lusió d’agradar davant un equip de més categoria. El encontre començà amb la lògica superioritat de l’equip de Territorial, el qual dominava la possessió però no materialitzava les ocasions i el Calit es dedicava a esperar algun contraatac, tot i que en ocasions avançava la pressió a tres quarts de pista. L’únic gol de la primera part va ser obra de Xavi desprès d’una bona combinació amb David Font que el va deixar sol davant del porter i va batre sense dificultat. Amb aquest ajustat 0-1 es va arribar al descans. La segona part, va animar al Calit, que al veure que la diferencia al marcador era mínima es va llençar a presionar més amunt, per contra el Can Vicenç mantenia el seu joc d’esperar a mitja pista i d’intentar jugar la pilota. Durant els 5 primers minuts el Calit va tenir les seves millors ocasions, fins al punt de tenir un xut al pal quan ja havien superat al porter. A partir d’aquí el Calit es va començar a venir abaix i el Can Vicenç va apretar més i va demostrar que es troba en millor forma física, liderats per un extraordinari Xavi Ezquerra es van marxar al marcador amb 2 gols més. Menció especial mereix el 1er d’aquests 2 gols on Xavi va creuar la pilota per dalt del porter desde la línia de fons. Després, la lluita i l’esforç del equip tarragoní es va veure compensada amb un gol d’Ignasi per sota del porter. Finalment 2 gols més del juvenil David Arias van posar el definitiu 1-5 al marcador. Un partit on es va complir l’objectiu de continuar la preparació física i on més que treballar tàcticament es va centrar en conèixer-nos dins de la pista.