diumenge, 9 de setembre del 2007

Aldea - Can Vicenç F.S. (08-09-07)

La pretemporada del Can Vicenç va portar l’equip a la demarcació de l’Aldea, un rival conegut per l’equip, desprès del seu pas per la F.C.F.S., una pista complicada i la primera pedra seria de toc del equip. Els pastissers es presentaven aquest cop amb més homes, amb un total de 7 jugadors de camp i els 3 porters. Amb aquestes circumstàncies ja es podia començar a treballar el sistema defensiu que vol el equip per aquesta temporada, sense oblidar el aspecte físic que poc a poc s’està millorant.

El Can Vicenç que va començar amb Adri, David Font, Robert, Sergi i David Arias, va esperar darrere i intentant treballar força en les ajudes defensives, en canvi els locals van preferir una pressió molt forta per tota la pista, demostrant un gran treball físic. Els locals van obtenir els seu fruit ràpidament, ja que al poc de l’inici, en un còrner mal defensat pels visitants, la pilota es quedava morta al mig de l’àrea i el xut del jugador aldeenc tocava al porter i es colava a la porteria. El Can Vicenç, lluny de canviar la tàctica, va seguir aguantant darrera i esperant la seva oportunitat. El domini del joc era bàsicament dels locals que eren els que disfrutaven de més oportunitats. Passats els 12 primers minuts, l’Aldea va baixar d’intensitat, ja que aguantar aquell ritme era impossible, i el Can Vicenç va disfrutar de les seves primeres oportunitats clares. En un contraatac ven dirigit per Xavi Ezquerra, la pilota va acabar als peus de Sergi que superava la sortida del porter. L’empat a 1, no va fer variar el joc, tot i que si que va donar més ànims als visitants, que van intentar apretar al rival fins al final de la 1a part, marcant un gol més al límit del temps, però que fou anul·lat, per entrar quan el temps s’havia exhaurit.

A la 2a part el Can Vicenç va sortir amb el mateix quintet, exceptuant el canvi de porter, que ja s’havia realitzat a mitjans de 1a part. El guió era similar, però Can Vicenç, estirava una mica més el equip. Els primers 5 minuts van transcórrer sense massa importància, fins que va arribar el 2-1 local en un ràpid contraatac, que Otto, va aguantar molt be en l’1 contra 1, però desprès d’aturar en 1a instància el rebot caigué als peus del atacant i només va haver d’empènyer la pilota A partir d’aquí i coincidint amb l’entrada d’Alexis, vingueren els millors minuts dels visitants amb 2 gols consecutius de vaselina al porter, el 1er de Xavi Ezquerra i el 2on de Marc Abelló. El resultat de 2-4 semblava per moments controlat, sobretot desprès de la davallada física de l’Aldea, que ja no podia seguir aquell ritme frenètic dels primers minuts, fins als últims 6 minuts, que van decidir jugar amb porter-jugador i ambdós equips es trobaven amb 5 faltes. En una jugada de 5 homes, els locals retallaven distancies, posant un interessant 3-4, amb 3 minuts per endavant. A continuació Sergi va provocar una falta, que suposava un doble penal que anotava Xavi Ezquerra. Els aldeencs van seguir atacant amb 5 jugadors i van obtenir el fruit d’unes mans que provocaven el seu primer doble penal que també marcaven, però sense gaire temps per a intentar empatar, restaven 7 segons. Amb això va arribar el final del partit amb 4-5 al marcador.

El partit va servir a Can Vicenç per seguir conjuntant-se i donar minuts als jugadors més joves de la plantilla, que han d’anar agafant el ritme de partit de la categoria d’enguany. Ara la pretemporada depararà 2 dies de físic, 1 de gimnàs i 2 partits, durant aquesta setmana.