diumenge, 16 de setembre de 2007

La Ràpita - Can Vicenç La Pineda F.S. (15-09-2007)


2on partit consecutiu del equip pinedenc a les terres de l’Ebre. En aquesta ocasió corresponent a la presentació davant de la seva afecció. El fet de tenir un exjugador seu a la nostra plantilla, van facilitar les negociacions per a poder disputar-se aquest encontre. El equip, per enèsima vegada, va tenir infinites baixes, presentant-se al partit amb 5 jugadors de camp i 2 porters, més el sempre imprevisible mister Caracas. Aquestes baixes afectaven bàsicament a una zona defensiva, que per diferents motius, no hi ha manera que pugui jugar junta. Amb aquest panorama, el debut d’un dels homes senyalats per fer gols aquesta temporada, Alex Maria, va tenir que reconvertir la seva posició al camp a tanca, formant parella amb David Font i deixant l’atac per Sergi i Marc Abelló, a la banqueta esperaven la seva oportunitat David Arias, Alexis i Albert.

Les ordres per Can Vicenç tornaven a ser clares. Esperar darrera, que ja arribarien les contres i les oportunitats de fer gols. Els primers minuts van transcórrer sense massa a destacar, els rapitencs intentaven construir jugades, que Can Vicenç desbaratava i a la contra intentava anotar, però no hi havia sort. En canvi les jugades més perilloses dels locals acabaven amb xuts llunyans. Sobre el minut 10 de la primera part un còrner favorable als visitants, va ser mal executat i va provocar un contraatac ben portat per La Ràpita, que va superar la sortida d’ Adri fent la passada al company i anotant a plaer. No passava res, quedava molt partit i l’equip podia tenir moltísimes oportunitats més. Abans de començar a tenir alguna oportunitat clara, primer va ser els locals que van esglaiar als visitants amb una jugada que no van poder marcar per la parada del porter. A partir d’aquí i sense canviar l’estil de joc, van arribar les oportunitats més clares de la 1ª part, es va tenir algun pal, algun remat al segon pal i alguna oportunitat més, però no es van concretar abans del descans.

La 2ª part es preveia molt dura pels visitants, degut al nombre de baixes i als dubtes de si el físic podria aguantar tot el partit. Afortunadament els entrenaments físics van fer el seu efecte i va ser una 2ª meitat d’ allò més entretinguda. Va començar amb el mateix guió que portava el partit. I un contraatac, desprès de prendre la pilota Sergi a la línia defensiva, va ser executat pel mateix Sergi Fdez, superant en un xut fort i per dalt al porter rapitenc. Semblava que el partit tornava a començar, però amb menys temps, tot i que va ser un mirall, ja que de seguida, una pèrdua visitant de pilota en la construcció de la jugada, va permetre una jugada molt similar a la del 1er gol local, que van resoldre de la mateixa manera que a l’altre ocasió, batent a Alexis, 2-1 i tocava tornar a remuntar. La remuntada va arribar, el empat a 2 es va materialitzar desprès d’un còrner que Albert va anotar, aprofitant-se del bloqueig que va fer Alex. En aquest moment va ser els minuts dels 2 juvenils que estan preparant-se pel salt de categoria. En primera ocasió va marcar Marc Abelló desprès d’un bon contraatac i reafirmava així el bon partit que va realitzar tant ofensiva com defensivament. I per tancar el resultat final, David Arias també va fer pujar el seu casiller de gols a la pretemporada a 3 amb una bona combinació.

Finalment, 2-4 en un partit que a priori es pressuposava complicat per les diferents baixes que teníem i per la sempre complicada visita a les Terres de l’Ebre, però l’equip va demostrar que poc a poc s’estan agafant els conceptes del mister i que pot arribar en bona forma al campionat de lliga.