diumenge, 21 d’octubre del 2007

F.S. MATADEPERA - CAN VICENÇ F.S.

Partit corresponent a la 4ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal de Matadepera. El equip es presentava amb les baixes de Xavi Molias, Ivan, Raül, Marc Abelló i Alexis.

El partit a priori semblava un partit fàcil per als locals, ja que els visitava un equip de la zona baixa de la classificació i que encara no ha sumat cap punt. Però aquest cop Can Vicenç va demostrar que poc a poc s’està adaptant a la categoria i que qui vulgui aconseguir punts contra ells, haurà de córrer i lluitar fins al últim moment.

A l’inici del partit els visitants van plantejar un partit molt semblant al de la setmana anterior enfront del Riera, en canvi els locals van fer una aposta més pel control de la possessió i per portar el pes del encontre. Però qui primer va ensenyar les ungles van ser els visitants amb una gran triangulació entre Sergi i Marc Sendra, que va deixar la pilota a Àlex per a que marquès el gol a plaer. El partit no va canviar excessivament, ja que quedava tot un partit per endavant, els locals no creaven massa perill i es limitaven a contades arribades que no acabaven amb excessiu perill. Però el que no s’esperaven els locals era que en un xut llunyà de Marc Sendra, el porter no estigues gaire encertat i es passes al 0-2 al marcador, restaven encara 10 minuts de la 1ª part. Els visitants van passar a intentar mantenir més estona la pilota en els seus atacs i no rifar-la. Aconseguint d’aquesta manera minimitzar els atacs locals, però en una bona jugada local la centrada al primer pal, es rebutjada per Adri i el refús acaba en una passada per a que marquessin el 1-2, definitiu a la mitja part.

La 2ª part va començar amb els locals llençats al atac amb una jugada preparada per a que acabes amb xut del porter i també van avançar la línia de pressió fins a tres quarts de pista. En els primers minuts de la 2ª part els visitants no creaven gaire perill i els locals, donaven mes sensació, però sense arribar a concretar massa i les que anaven a porta eren ben resoltes pel porter Otto. A falta d’uns 10 minuts, i quan Can Vicenç iniciava les rotacions de la 2ª meitat, en un còrner un xut fort i creuat es colava a la porteria posant el empat a 2. S’iniciava un nou partit , però amb només 10 minuts per endavant. El partit va oblidar-se en part de la tàctica i va ser més revolucionat, amb ocasions pels 2 equips. Però l’emoció es va deixar pel final la resolució del match. A falta de poc més d’un minut, Sergi xutava una pilota creuada al pal, amb Àlex tirant-se per si el xut o el refús li anava a ell, però el refús va anar cap a la única direcció possible on no hagués acabat en gol. D’aquí es va passar a un seguit de contraatacs ràpids que una pèrdua en la creació d’un d’ells de Can Vicenç, va provocar un gol a plaer del Matadepera, 3-2, i només 30 segons per endavant. Va sortir Robert de porter-jugador, per 4ª setmana consecutiva, però segurament pel shock del 3-2 i els nervis del moment, no es va saber jugar bé les 2 últimes possessions amb aquesta especialitat i es va acabar regalant un altre gol local, posant el 4-2 definitiu al marcador.

1x1:

1.-Otto: No ho va fer malament, no podia fer res en cap dels 2 gols que li van fer.

3.-David Arias: No va ser el seu millor partit, va estar bastant desencertat, segur que passarà pàgina i la setmana que ve jugarà com ell sap.

4.-Dani: Encara està tocat del genoll i se li nota al jugar. Esperem que no sigui res.

5.-Xavi Molias: No convocat.

6.-David Font: Es va trobar una mica perdut. Li va faltar pujar en alguna ocasió més al atac, trencant des de darrera.

7.-Sergi: Molt bé en el regat i creant ocasions, potser el seu millor partit de la temporada. Si segueix en aquesta línia ascendent, segur que arribaran els gols.

8.-Robert: S’està convertint en una peça intocable del mister. Cada dia juga més minuts i això es nota en que té més confiança per a provar coses.

9.-Marc Abelló: No convocat

10.-Àlex: Per ara es juntament amb Marc Sendra els únics homes-gol del equip. Una llàstima que no hagués pogut marcar en alguna ocasió clara que va tenir.

11.-Xavi Ezquerra: Va tornar de la lesió i no se li va notar masses secueles. Sempre posa seny i experiència al equip. Els gols arribaran aviat.

12.-Adri: Encertat en un parell d’ocasions, però desafortunat en el refús que provoca el 1er gol local.

13.-Marc Sendra: Va fer un gol des de molt lluny, però potser es precipita un pel en certes jugades. És un dels jugadors amb més profunditat del equip.

14.-Raul: No convocat.

20.-Ivan: No convocat