dimarts, 6 de novembre del 2007

C.E. SANT JULIÀ - CAN VICENÇ F.S.

Partit corresponent a la 6ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló del govern d’Andorra la Vella. El equip es presentava amb les baixes de Xavi Ezquerra, Ivan, David Font i Marc Sendra, per contra, debutava a la categoria Xavi Molias.

El partit era una oportunitat d’or per a aconseguir els primers punts de la temporada i no es podia començar millor quan al poc de començar una bona passada interior de Robert cap a Sergi, la resolia aquest anotant el primer gol de la tarda. El equip no va variar massa el seu joc durant els primers 10 minuts de la 1a meitat. No es van passar masses inquietuds en aquest període, exceptuant un parell de faltes a la frontal de l’àrea, que pels precedents d’altres jornades creaven una certa tensió als jugadors groguencs. Per sort aquestes oportunitats no es van convertir en gol, però els pinedencs tampoc estaven tancats darrera i en un parell de jugades a punt van estar de marcar per mitjà de David Arias i de Xavi Molias. Els 10 minuts finals de la 1a meitat ja va començar a canviar la tònica del matx i els andorrans es van estirar una mica més però casi sempre acabaven les seves jugades amb xuts llunyans aturats per un excel·lent Adri, o al terra protestant als àrbitres. El Can Vicenç va tenir bastants problemes per sortir de la pressió, però no tenia massa problemes en regalar la possessió ja que no sofria excessivament en defensa. Amb aquest resultat es va arribar al descans, 0-1.

La 2ª part ja va ser molt diferent, el equip va tenir molta por a perdre i això es va acabar pagant. Inicialment es va sortir a buscar una contra que mates el partit o les esperances locals, però durant els primers minuts d’aquesta meitat, només existia un equip, el local i el porter visitant, Alexis, que va estar molt encertat a l’inici de la reanudació. La pressió local, exercida durant la 1ª meitat als àrbitres, va sorgir el seu efecte i ràpidament els visitants es van trobar amb les 5 faltes, que feien preveure un final de partit molt difícil. En una d’aquestes faltes els andorrans van estavellar per doble ocasió la pilota al pal, semblava que la sort havia canviat pels pastissers, però no hi havia manera d’arribar a la porteria local i els àrbitres tampoc ajudaven massa, tallant contraatacs i no xiulant clarísimes faltes. En un còrner andorrà i desprès d’un bloqueig al primer pal, els andorrans, per mitjà d’un bon xut llunyà anotaven l’empat a 1. Nou partit i només 10 minuts per endavant, però els locals, no van trigar massa en donar la volta al partit i marcaven el 2-1 desprès d’una jugada amb molts rebots. Tocava remuntar, però l’equip estava massa coaccionat per la falta de punts i tot i intentar jugar tocant, les oportunitats seguien sent dels locals, on desprès d’un contraatac van fer el 3-1 i en la celebració del gol es va encarar el jugador nº 7 amb Dani i es va guanyar la 2ª groga i tenien que jugar durant 2 minuts amb 3 jugadors, en el desenllaç d’aquesta acció també van expulsar al entrenador Albert Caracas, per saltar al camp a separar, restaven 5 minuts i mig per a remuntar, es va treure porter-jugador, per intentar marcar en un 5 contra 3, que finalment va aconseguir anotar Raül quan restaven tan sols segons per a recuperar el 5e jugador. El equip, llavors, es va llençar al atac i quan restaven 2 minuts, va posar també porter-jugador un altre cop, però en una aturada del porter local va xutar des de la seva àrea i va fer el 4-2. Finalment i a falta de 4 segons en un doble penal, ja havien estavellat un altre al pal anteriorment, van fer el 5-2 definitiu. Potser el resultat es massa abultat per lo que es va veure al camp, però només queda refer-se i pensar en el duel de la setmana que ve contra el Fraga, en la lluita per la darrera posició.

1x1:

1.-Alexis: Molt encertat en els primers minuts, aturant i mantenint al equip en el partit. No té gaire culpa als gols encaixats posteriorment.

3.-David Arias: No va ser el seu dia, sembla que jugui una mica tensionat i s’hauria d’oblidar dels nervis i jugar amb més alegria.

4.-Dani: Tocat, però tot i això va jugar per ajudar el equip.

5.-Xavi Molias: Va debutar i no va desentonar, haurà de guanyar físic aquestes setmanes.

6.-David Font: No convocat.

7.-Sergi: No va ser el seu millor partit, se li enganxava la pilota tota l’estona i no li permetia encarar en l’1 contra 1.

8.-Robert: Molt cansat, no va estar en la millor forma física, segurament pel refredat que arrossega.

9.-Marc Abelló: Va ser titular i va posar molta lluita i ganes d’agradar. Segueix aportant coses poc a poc.

10.-Àlex: No va ser el seu millor partit, potser una mica obsessionat amb fer el gol.

11.-Xavi Ezquerra: No convocat.

12.-Adri: Va estar molt segur amb ell mateix i transmitia molta seguretat a la defensa. Va fer grans aturades de mèrit. No va encaixar cap gol en els 20 minuts que va jugar.

13.-Marc Sendra: No va jugar, tot i això es va guanyar una targeta groga a la banqueta

14.-Raul: Es va barallar en els minuts que va estar a camp, però no va aconseguir robar cap d’aquelles pilotes que ell roba a ¾ de pista que fan molt de mal.

20.-Ivan: No convocat