dilluns, 21 de gener del 2008

F.S. GELIDA INDUSTRIAL - CAN VICENÇ F.S. (19-01-08)

Partit corresponent a la 15ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal de Gelida. El equip es presentava amb les baixes d’Alexis, Otto i David Arias.

El equip es presentava al desplaçament a Gelida amb les noves consignes d’anar partit a partit i sense la pressió que ofereix mirar la classificació. Degut a un error d’assignació arbitral, el partit no es va poder disputar a la hora assenyalada per ambdós equips (17:30) ja que els àrbitres van arribar a les 18:15h i el partit va haver de començar amb gairebé 1h de retard, amb un llarg escalfament i la tensió que generen aquests dubtes sobre si el partit es disputaria o no. Tot i això al final es va disputar i Can Vicenç va presentar un quintet titular format per Adri, Dani, Robert, Sergi i la sorpresa de Raül. El partit va començar amb una llarga possessió de pilota dels locals que van acabar amb un clar xut prop de l’àrea que no va acabar en gol, semblava que podria ser un partit fàcil, però ràpidament els visitants van situar-se amb pressió a mitja pista i ofegant la creació de jugada local. Els primers minuts van ser de tempteig i cap dels dos equips disposava de clarisimes jugades de gol, exceptuant accions aïllades. Quan es portaven aproximadament 5 minuts de 1ª meitat en una falta a la frontal de l’àrea local, el equip pinedenc va realitzar una bona jugada, deixant sol a Alex, que feia el seu primer gol de la tarda. Tot i això el partit no va variar en excés i seguien els de Gelida portant el domini de pilota i els visitants aguantant al seu propi terreny de joc, esperant les seves contres. Els locals es van veure sorpresos per una excessiva carrega de faltes i als 10 minuts de joc ja es van trobar amb la 5ª falta, tot i això no van variar el seu nivell de defensa i van seguir jugant al límit, potser esperant que no serien assenyalats els dobles penals, però en la 1ª meitat no va ser així i Alex va disfrutar del seu 1er doble penal als 12 minuts de partit, en aquesta ocasió va errar la execució i cap jugador va poder aprofitar del refús del porter. Tot i això el Can Vicenç, seguidament, va tenir una altre doble penal a favor i en aquesta ocasió Alex va variar el costat i va poder marcar el 2on gol, 0-2, però encara quedava un món. A partir d’aquí, el equip, ahir de blanc, va variar una mica el seu joc, provant xuts llunyans, ja que veien que la defensa en aquesta part era impenetrable, però afortunadament, aquests xuts no van poder acabar en gol. I a continuació, en un nou doble penal, Alex, xutant pel mateix lloc que el 2on doble, va fer el seu 3er gol de la tarda (el seu 2on hattrick com a jugador de Territorial) i col·locava el 0-3 al marcador, que ningú al pavelló es podia creure. El públic local anava apretant cada cop més, però l’únic que veien era errades dels seus jugadors i gols en contra. Per acabar la part, en l’enèsima pilota robada al atac local, el Can Vicenç feia el 0-4 en un contraatac que aquest cop va executar Sergi a passada d’Alex. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

La consigna al descans era clara, el equip tindria nerviosisme per aconseguir la 1ª victòria i el partit seria molt i molt llarg, i no ens vam equivocar gens. També es va remarcar que la probable situació de jugar contra porter-jugador seria nova per a nosaltres. Amb aquestes consignes va començar la 2ª meitat, la que ens havia de portar la desitjada 1ª victòria. Molt ràpidament, una jugada d’atac pinedenca va acabar amb el 0-5 de Xavi Ezquerra. Els locals havien sortit a presionar fort la nostra sortida de pilota, però molt aviat van veure com els hi queia el 5e gol. El partit semblava sentenciat fins que quan s’havien jugat 5 minuts del 2on temps, els àrbitres es van inventar un penal que ningú es podia creure. Òbviament el jugador local feia el gol, xutant a l’esquerra d’Adri, que tot i estirar-se i tocar la pilota, no va aconseguir aturar el xut. Arrel d’aquest penal, i segons el nostre parer, els àrbitres van canviar el seu criteri afavorint als locals. Els pastissers van aguantar 5 minuts més amb el 1-5, però a falta de 10 minuts els locals se la van jugar amb el porter-jugador, i inicialment els hi va sortir be la jugada, ja que en el transcurs del minuts 12 i 13 de part van fer el seu 2on i 3er gol, el 2on d’un xut que desprès d’impactar en Alex, es col·lava per el mateix escaire esquerre de la porteria i el 3er d’una jugada molt semblant que es va introduir per el mateix lloc, aquest cop sense impactar en ningú. Quedaven 8 minuts i semblava una feina difícil aconseguir els 3 punts, ja que els locals estaven molt crescuts. El perill dels visitants el portaven els jugadors de dalt (Alex, Marc Abelló, Xavi Ezquerra) amb ràpides contres que unes vegades per errors individuals i unes altres perquè eren aturats de forma descarada es fallaven. El gerro d’aigua freda va caure quan a falta de 5 minuts el porter local feia un gol en una jugada de contraatac que encara ningú entén com podia ser ell el home més avançat del equip i superava la sortida d’Adri pel pal esquerre. Aquests últims 5 minuts es farien eterns, però per sort Robert i Sergi van ajustar la línia de darrera defensiva i van entendre com es podia aturar el pivot que estava fent molt de mal. A tot això les contres de Can Vicenç seguien sense acabar en gol i el públic local s’anava creixent, veient-se capaços d’aconseguir una remuntada històrica. Però aquest cop semblava que no seria, perquè Can Vicenç per sort va tenir la sort que tantes vegades se li havia negat i va aconseguir mantenir el resultat aquests 5 últims minuts i es va emportar els seus 3 primers punts fora del seu camp. Resultat final de 4-5 i l’eufòria continguda va sortir de tots els jugadors grocs.

Aquesta victòria va dedicada a tots aquells que hem lluitat i hem treballat ben fort per a que aquest projecte tires endavant, ja sigui buscant patrocinadors, fent feines administratives o ajudant a prendre decisions. Entre tots hem aconseguit aquesta victòria (que potser a final de temporada no serveixi) i estem orgullosos de lluir aquesta samarreta i de defensar el nom de Can Vicenç per Catalunya. Ara lo únic que falta es seguir treballant per aconseguir guanyar algun partit més i situar-nos en la lluita per la permanència.

1x1:

1.-Alexis: No va jugar per lesió.

3.-David Arias: No convocat.

4.-Dani: Esta guanyant pes en el equip, desprès de la lesió. Comença a fiançar-se en el equip titular i disfrutar de bastants minuts. Va jugar un partit molt bo, tant en defensa com en atac.

5.-Xavi Molias: Només va tenir minuts a la 1ª meitat, però va aportar seny i tranquil·litat en els minuts que va estar al camp.

6.-David Font: Com Xavi, va jugar només a la 1ª meitat i va donar un temps de descans a jugadors que ho necessitaven. Cal destacar el seu compromís, ja que va venir al partit gairebé sense dormir i tenint que treballar la nit següent.

7.-Sergi: Va estar be, sobretot a la primera part, provocant infinitat de faltes i provant l’1 contra 1. Va fer el 4rt gol del equip.

8.-Robert: Potser últimament no juga tants minuts com a principi, però amb això aconsegueix mantenir la seva intensitat a pista. Va ser un mur en els minuts finals quan va ajustar la defensa amb Sergi.

9.-Marc Abelló: Va córrer tot el partit. Esta rendint a un altíssim nivell, llàstima que no pugui venir a tots els entrenos, perquè li permetrien millorar encara més.

10.-Àlex: Va fer un hattrick i es va oferir en tot moment, no va perdre pilotes en contraatac i va jugar molt per l’equip. Segueix sent el pichichi del equip.

11.-Xavi Ezquerra: Li van donar pals per tots costats. Va ser l’home referència en els últims minuts de les 2 meitats.

12.-Adri: Va tenir una bona actuació, tot i això va encaixar 4 gols en la 2a meitat.

13.-Marc Sendra: No va jugar tant com altres dies, segurament pel fet de que en els minuts finals, el entrenador no va voler fer excessius canvis. Tot i això va fer un partit molt seriós en els minuts que va estar a pista.

14.-Raul: Va ser la sorpresa al equip titular. Va donar un punt de motivació, pel fet de trobar-se en el equip inicial i va disfrutar d’alguna ocasió de gol.

20.-Ivan: Dona tot per el equip i posa moltes ganes en els minuts que es troba a pista. Es un exemple per a tots els jugadors, pel fet de ser molt sincer amb el seu estat físic.