dimarts, 18 de desembre del 2007

F.S. MONTSANT - CAN VICENÇ F.S.

Partit corresponent a la 12ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat Al Pavelló Virrey Amat. El equip es presentava amb la baixa mèdica de Dani i amb la baixa tècnica de David Arias.

El partit va començar amb un equip un pel fred, degut als problemes que vam trobar per creuar les Rondes i el mal escalfament posterior, això va provocar que es fes un escalfament de 5 minuts. Al inici es va veure aquest factor i durant els 2 o 3 primers minuts, el Montsant presionava i els pinedencs eren incapaços de sortir de la pressió, a excepció d’una jugada aïllada en la qual Àlex es va quedar davant del porter i no va poder batre’l. Traient aquesta jugada aïllada, totes les oportunitats eren locals, generalment en xuts llunyans, ben resolts per la defensa i porter visitant, fins que en un xut llunyà i lateral, que toca Adri, el rebot acaba entre les cames de Robert i que desprès de diversos rebots entra dins de la porteria. 1-0, la mala sort es tornava a posar en contra del Can Vicenç. A partir d’aquest moment, els visitants van reduir la pressió rival i es van estirar una mica, disfrutant de diverses oportunitats, en una de les quals una bona passada al 2on pal, la remata Xavi Ezquerra al fons de la porteria. Però com ve sent habitual. Ràpidament, es va acabar la satisfacció de Can Vicenç perquè de seguida en un servei lateral, els locals fan un xut creuat que passa per l’únic espai possible entre la mà d’Adri i el peu de David Font i acaba a peus del dorsal Nº 6 barceloní que marca a plaer. El equip no es va venir a baix i en una molt bona jugada la pilota arriba als peus de Marc Abelló que fa el empat a 2 amb el qual es va arribar al descans.

La 2ª part va començar amb el Can Vicenç encara més assentat al camp i fins i tot es va avançar al marcador desprès de treure una falta i el xut de Robert entra a la porteria desprès de rebotar en un contrari. Per primer cop en el partit els pinedencs es posaven per davant al marcador. Amb el marcador 2-3 van passar alguns minuts, on com be sent habitual, el equip groc va anar reculant i tancant-se cada cop més a prop de la seva porteria, amb molta por a perdre, fins que en una jugada on el jugador local aconsegueix marxar de tots 4 jugadors i bat a Alexis amb un xut que toca al pal i entra dins de la porteria. A continuació el equip es va carregar amb la 5ª falta i en una defensa, Marc Abelló va cometre la falta i el xut de doble penal local es va colar per baix a la porteria visitant. Però l’equip no es va donar per vençut i va empatar a 4 amb una bonica jugada que resolia Xavi Ezquerra, desprès de recollir el refús del porter a xut d’ell mateix. Lo més impressionant estava encara per arribar, en un contraatac que portava la pilota Xavi Ezquerra, el jugador local li fa una falta clarísima i quan el àrbitre xiula, mentre els visitants ja celebràvem la 5ª falta, veiem que l’àrbitre assenyala doble penal a favor del Montsant, una decisió incoherent que va marcar el devenir del partit. Òbviament i amb la descentració provocada per l’indignació vers al col·legiat el doble penal va ser anotat, pujant el 5-4 al marcador. El equip va avançar línies i es va veure perjudicat per un contraatac ben executat pel Montsant que feia el 6-4 a falta de 3 minuts. Però ni amb el marcador tan desfavorable, ni amb el arbitratge en contra (fins aquell moment) ni la pressió local (tant del públic com de la banqueta) aconsegueixen que aquest equip baixi els braços i deixi de lluitar. Fruit d’aquesta lluita es va fer el 6-5 amb jugada ben trenada de porter jugador. Finalment, i quan el partit ja agonitzava els àrbitre es torna a equivocar i s’inventa un penal a favor de Can Vicenç quan quedaven 2 segons, amb la corresponent expulsió del jugador local. Arrel d’això es desencadena una picabaralla entre tots 2 equips, sobretot per part de la banqueta local on protesten tot. Ivan Lozano va sortir a xutar el penal i amb la desgracia pels visitants que el penal li surt fort i alt i no entra a la porteria. Final del partit amb 6-5 en contra i els ànims del equip per terra, perquè veiem com es torna a escapar un partit en el que hem fet com a mínim el mateix que el rival.

1x1:

1.-Alexis: No va ser tan determinant com altres dies, sobretot en els 2 dobles penals, que no va tenir gaire sort.

3.-David Arias: No convocat.

4.-Dani: No convocat.

5.-Xavi Molias: No va sortir al camp.

6.-David Font: Va guanyant presencia poc a poc al equip i es va trobant cada cop més dins del camp.

7.- Sergi: Va fer un bon partit, encarant com sempre. Llàstima que als minuts finals, no pogués provocar algun doble penal.

8.-Robert: Va començar molt descentrat i va tenir la mala sort del gol en pròpia. Desprès es va anar entonant i va fer una bona 2ª meitat.

9.-Marc Abelló: Ha crescut molt com a jugador, encara hauria de millorar en que realitza masses faltes, de totes formes està retornant amb gols la confiança del mister.

10.-Àlex: Segueix fent gols per a l’equip i provocant faltes rivals. En aquesta ocasió va provocar un penal inversemblant.

11.-Xavi Ezquerra: Perfecte. Es tira el equip a les espatlles quan fa falta, mana, crida, parla amb els àrbitres. Es l’autèntic líder d’aquest equip.

12.-Adri: Va jugar la 1ª meitat i va encaixar 2 gols. En el 2on podria haver fet quelcom més.

13.-Marc Sendra: No va fer el seu millor partit, de totes formes va donar un gol a Àlex i provoca molt de perill en els contraatacs. També aconsegueix robar moltes pilotes.

14.-Raul: No va sortir al camp.

20.-Ivan: Lamentablement, tot lo que fes al partit es redueix als 2 segons finals, on va errar el penal. No ha de passar res, el penal només el pot fallar el que el xuta.