divendres, 14 de novembre del 2008

Can Vicenç La Pineda F.S. - Alforja F.S.

08-11-08 Can Vicenç La Pineda 2-2 Alforja F.S.

Partit molt intens disputat al pavellò de la Pineda. Per molts jugadors dels dos equips era un partit molt especial, i el partit no va decebre.
Un error en defensa en un corner desprès que aquest es repetís incomprensiblement ens va costar el 0-1. A partir d'aqui el partit que era dominat per l'Alforja i amb contres del Can Vicenç. Fruit d'una d'aquestes contres va arribar el 1-1. Així vam arribar al descans.
A la segona part va seguir dominant els visitants, però van ser els locals qui es van avançar gràcies a un penal.
L'empat va arribar desprès d'un xut llunyà. Un Error arbitral expulsant un jugador que només tenia una targeta, va acabar d'encendre als visitants. Val a dir que a conseqüència d'aquella errada, un jugador visitant, no va ser expulsat a falta de 40" ja que tenia 2 targetes grogues.
Empat final al marcador. Ànimar a l'Alforja en el que resta de lliga, i confiar en nosaltres mateixos perquè està vist que amb esforç i sacrifici es poden guanyar partits.