dilluns, 17 de novembre del 2008

Reus Futsal - Can Vicenç La Pineda (16-11-08)

16-11-08 Reus Futsal 1-5 Can Vicenç La Pineda

Partit molt especial per a molts jugadors visitants el disputat al Pare Manyanet on fins a 8 jugadors visitants havien tingut grans tardes de futbol sala a l’etapa anterior de Can Vicenç.
El partit es presentava amb un Can Vicenç que comença a trobar el seu estil de joc i un Reus Futsal que està passant un difícil començament de temporada.
El partit ha començat amb un Reus Futsal apretant molt amunt i un Can Vicenç intentant sortir de la pressió i fent el seu joc. Fruit de la intensitat amb la que jugaven els locals, ràpidament s’han carregat amb 5 faltes (als 9 minuts de joc) i on cap equip disposava de claríssimes jugades de gol, potser arribava amb més claredat els visitants però sense crear excessiu perill. El enfrontament s’ha pogut desequilibrar amb un doble penal, però David Font l’ha llençat a fora. Passat uns minuts s’ha tornat a tenir una 2ª oportunitat i aquest cop Juan Carlos no ha perdonat des els 10 metres i ha establert el 0-1. En els darrers minuts de la 1ª meitat els locals han baixat la intensitat i Can Vicenç a disposat de més oportunitats, en ocasions errades pels atacants o aturades pel porter local fins que en una bona triangulació entre Raül i Robert, l’ha definit aquest últim per a establir el 0-2 amb el que s’ha arribat al descans.
A la 2ª meitat el guió s’ha repetit, els locals han apretat més amunt i els visitants intentaven treure la pilota controlada, però durant els primers minuts hi ha hagut bastanta imprecisió i això ha provocat diverses ocasions del Reus Futsal que ha resolt amb encert el porter Otto. Passats els minuts inicials, el partit ha tornat a la calma i el Reus Futsal s’ha tirat enrere, segurament per cansanci i menys profunditat de banqueta i el Can Vicenç ha tornat a disfrutar de diverses ocasions i en un córner assajat Robert a fet pujar el 0-3. Arrel d’aquest gol els locals s’han llençat desesperadament a fer un gol que els dones vida, però en un contraatac Robert a tornat a marcar, anotant-ne un hattrick. Ja amb més relaxació els locals han reduït les distàncies en un bon xut que no ha pogut fer res el porter pastisser. Per tancar el partit David Font ha fet el 1-5 definitiu desprès d’una jugada individual de Juan Carlos.
Aquest resultat és una injecció de moral pel treball realitzat des de l’inici de la temporada i situa al equip en la 8ª posició.