diumenge, 11 de gener del 2009

La Pobla de Mafumet F.S. - Can Vicenç La Pineda F.S. (10-01-09)

10-01-09 La Pobla de Mafumet F.S. 0-3 Can Vicenç La Pineda

Partit dificil desprès de la parada per nadal. La pista i l'ambient fred tampoc acompanyava massa. Vam estrenar la nova segona equipació de l'equip, la vermella i negre.
El partit va començar amb atacs pels dos equips, amb una defensa mal estructurada per part dels visitants. Les ocasions van arribar per part dels locals amb forma de pals i també per nosaltres on sempre acabaven igual, amb les bones actuacions del porter local. Així doncs vam arribar al descans amb empat a 0-0 al marcador.
La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, més pals pels locals i més parades del porter local.
Les coses van començar a canviar en quant l'entrenador Adri va decidir avançar línies, i pocs minuts desprès ens vam avançar amb el 0-1. El segon gol va arribar desprès de fallar un doblepenal i marcar el conseqüent rebot. Dani va sentenciar amb un fort xut a boca de canó, establint el definitiu 0-3
En resum vam tenir sort amb els pals i també de la bona actuació del porter Otto. Vam tenir masses llacunes en defensa i ens podia haver costat molt car. Així i tot, és la 3º victòria consecutiva de l'equip, que demostra la la línia ascendent dels últims partits.