diumenge, 14 de desembre del 2008

Mora F.S.- Can Vicenç F.S. (13-12-2008)

13-12-08 Mora F.S. 6-8 Can Vicenç La Pineda

Bon partit el que es va veure al pavelló de Mora d'Ebre. El partit va començar amb un atac constant dels visitants. Fruit d'aquest atac i del bon joc del Can Vicenç van arribar els dos primers gols. Una errada en defensa va fer que els locals reduissin distàncies i es col·loquessin amb un 2-1 inquietant. Però ràpidament els visitants van posar la directa i es va arribar al descans amb un marcador de 1-5.
En la segona part els locals van avançar línies i poc a poc van anar reduint les distàncies fins a col·locar-se 4-5. El partit estava boig i tot seguit vam fer el 4-6. El Mora no es donava per vençut i tornava a marcar, però la reacció del Can Vicenç tornava a ser ràpida 5-7. A falta de pocs minuts els locals van tornar a marcar i es preveia uns últims segons d'infart, però en una bona contra mentre els locals treien el porter jugador, vam establir el definitiu 6-8.