01-10-11 Can Vicenç La Pineda F.S 3-1 PB Solsona (1º jornada de lliga)

3-1 Sergi

Crònica:

BON RETORN A TERRITORIAL DEL CAN VICENÇ

Bon debut del Can Vicenç la Pineda F.S. en el seu retorn a Territorial Catalana, després de tres temporades a Preferent Catalana.

Amb entrenador nou, un ex jugador de l’equip, Alexis Carcellé i noves incorporacions, l’equip va sortir a demostrar que pot fer les coses bé i que vol donar guerra en aquesta categoria.

La primera part va transcórrer sense gols, i no va ser fins al minut 15 de la 2ª part quan l’equip visitant, P.B. Solsona, va inaugurar el marcador en un servei de banda rematat amb fortuna però encert al 2on pal. Els del Can Vicenç no van abaixar el cap i va ser quan van augmentar el ritme de joc i van crear més oportunitats i el jugador local, Sergi, va empatar. A continuació la P.B. Solsona van realitzar la 6ª falta que implicava el llançament del primer doble penal de la temporada. Llàstima que el porter va treure una bona mà i el va parar.

Poc després Àlex, enrabiat per fallar el doble penal, va fer un golàs des de fora de l’àrea, que posava el 2 a 1 al marcador. A falta de 2 minuts l’equip visitant va jugar amb porter jugador i gràcies a una bona defensa de l’equip local no només van evitar l’empat, sinó que quan faltaven 5 segons, Sergi de nou, va posar el 3 a 1 definitiu al marcador, després d’un xut al pal del Carles (una de les noves cares de l’equip). Bon partit dels pastissers. El proper dissabte 10 d’octubre, tornen a jugar al pavelló de la Pineda a les 16h, contra l’Alcover, un vell conegut de la categoria anterior.