4-3
5-3 David Morillo

Crònica:

SI ES TREBALLA, LES COSES SURTEN BÉ.

2n partit de la temporada, de nou a casa, amb un equip conegut de l’any anterior, l'Alcover FS.

El partit va començar tranquil, els locals anaven una mica perduts, però poc a poc van aconseguir entrar en joc. Al minut 15 el jugador del Can Vicenç La Pineda FS, Sergi, va inaugurar el marcador. Poc després, a peus del Juan Carlos, arribava el 2 a 0. Començaven a sortir les jugades i s’apropaven amb perill a la porteria rival, però a partir d'un malentès entre un jugador local i el porter, va arribar el gol de l'Alcover FS en pròpia porta. Abans del descans, un dels nous fitxatges de l'equip, el Dosi, va posar el 3 a 1 al marcador, amb el qual es va arribar al descans.

A la 2a part, l'equip visitant va sortir força motivat i ràpid van pujar un gol al marcador, 3 a 2. El Can Vicenç va tenir forces ocasions, però el pal i les bones intervencions del porter visitant van evitar el gol. Una bona acció individual del Sergi, va provocar un penal, que ell mateix es va encarregar de llençar i anotar, 4-2. Poc després en una bona jugada individual del 10 de l'Alcover va pujar el 4 a 3 al marcador. A falta de 2 minuts van expulsar un jugador visitant per doble amonestació i l'Alcover es va quedar amb 3 jugadors de camp, ocasió que l'equip local, mitjançant un altre nova cara de l'equip, el David Morillo, va aprofitar per posar el 5 a 3 definitiu al marcador.

Bones sensacions i força ocasions de gol, que va servir per sumar 3 punts més i demostrar que s'està treballant i que hi ha ganes de fer les coses ben fetes.

El proper partit, és dissabte 15 d'octubre a les 16h al pavelló de la Pineda, contra el Bar Rest. Morenos.