dissabte, 15 d’octubre del 2011

3º Jornada Temporada 2011-2012

15-10-11 Can Vicenç La Pineda F.S 5-4 Bar Restaurant Moreno's (3º jornada de lliga)

PATIMENT ...... i 3 PUNTS MÉS!!

3a jornada de lliga a Territorial Catalana, de nou a casa contra un equip desconegut pel Can Vicenç la Pineda FS, el Bar Restaurante Moreno’s.

Els 2 equips venien de guanyar en les jornades anteriors, la qual cosa preveia un partit difícil.

L’equip visitant va dominar els primers 10 minuts amb arribades amb molt de perill a la porterial local, però gràcies a les bones intervencions del porter del Can Vicenç, Adri, anaven passant els minuts sense gols. Al minut 8 però, arribaria el primer gol del partit per part dels de Lleida, encara que mig minut més tard, el Juan Carlos va empatar el partit després d’una bona passada de l’11 del Can Vicenç, el Dosi. L’encontre semblava més renyit però al minut 5 l’equip visitant es va tornar a avançar. L’alegria els hi va durar poc, ja que l’Àlex es va treure un xut des de fora de l’area, que posava el 2 a 2 al marcador, amb el qual marxarien al descans.

La 2a part va començar molt diferent a la 1a, l’equip local imposava una mica més el seu joc i això feia que el rival no arribés amb facilitat a la porteria. Abans d’arribar al minut 10 el Juan Carlos avançava per primera vegada als locals després d’un xut des del 2n pal. Minuts més tard els de Lleida tornaven a empatar el partit. Poc despres, els àrbitres van assenyalar la 5a falta als visitants, la qual cosa podia encaminar almenys l'empat, però poc després els del Bar Moreno’s es posaven per davant al marcador. Minuts mes tard, el David Murillo, després d’una jugada individual perfecte empatava el partit.

A falta de 3 minuts, una falta visitant va provocar el llençament del primer doble penal, que el Dosi es va encarregar de marcar, l’àrbitre però, va anul·lar-ho ja que un jugador de l’equip rival després de protestar a l’arbitre era expulsat. L’equip visitant es quedava dos minuts amb 3 jugadors de camp. L’Àlex es va encarregar de llençar de nou el penal, però unes bones mans del porter van aturar-ho.

Poc després, una nova falta i un nou llençament, que el porter va tornar a aturar. A falta d’1 minut i 58 segons els àrbitres del partit, incomprensiblement, van deixar entrar al 4rt jugador dels visitants, acció que va ser molt protestada pel public local ja que encara quedava un minut per a que pogués entrar. A més es va senyalar la 5a falta als de La Pineda, cosa que començava a decantar el partit més per la victòria visitant o un empat que pels locals. Però a falta de 44 segons una falta de l’equip visitant van provocar un nou doble penal, que aquest cop si, l’Àlex va anotar i va fer pujar el definitiu 5 a 4 al marcador. A falta de 40 segons l’equip de Lleida va jugar amb 5 homes de camp, però una bona defensa del Can Vicenç van impedir el gol visitant.

Victòria importantíssima contra un molt bon equip. El proper dissabte, 1r desplaçament de la temporada a Lleida, contra el FS Les Borges.