22-10-11 Borges F.S 6-0 Can Vicenç La Pineda F.S (4º jornada de lliga)

6-0

Crònica:

DOS CONTRAATACS DESAFORTUNATS SENTENCIEN ALS PASTISSERS

Els del Can Vicenç La Pineda FS s’enfrontaven a les Borges FS en el que era el primer desplaçament de la temporada.

La primera part començava amb possessió pels de la Pineda, amb alguna oportunitat per inaugurar el marcador, però al minut 6 una jugada desafortunada de la defensa del Can Vicenç, acabava a la xarxa de la porteria visitant, en pròpia porta, després de que la pilota es passegés per la línia de gol. Aquest gol els hi va fer molt de mal als visitants, ja que estaven dominant el partit. Al cap d’uns minuts, nou contraatac i nou gol de les Borges, 2 a 0. Els del Can Vicenç ho van intentar, sense aconseguir entrar en el partit, però el pal en dos ocasions va impedir que anotessin algun gol.

A l’inici de la 2a part, semblava que el míster, Alexis Carcellé, els hi havia fet un rentat de cap, s’intuïa un canvi en la dinàmica amb els pastissers una mica més dins del partit, però als pocs minuts una nova jugada dels locals posava el 3 a 0 al marcador. Els de la Pineda ho van intentar durant molta estona, però de nou els pals de la porteria, les passades equivocades o que no acabaven de rotllar i l’enfonsament psicològic van impossibilitar els gols. A falta de 5 minuts els visitants van jugar amb 5 jugadors de camp, no ho van fer gens malament però sense encert de cara a porta. En els últims minuts, quan el Can Vicenç ja havia abaixat el cap, 3 gols més dels de les Borges, van acabar pujant el 6 a 0 definitiu al marcador.

Partit per esborrar, on no han tingut gens de sort, però tampoc han aconseguit entrar al partit. Felicitar als de les Borges que han sabut aprofitar-se del mal dia dels de la Pineda.