29-10-11 Can Vicenç La Pineda F.S 0-5 Salou F.S (5º jornada de lliga)

0-5

Crònica:

SENSE GOLS ÉS IMPOSSIBLE GUANYAR ELS PARTITS

En la 5ena jornada de lliga, el Can Vicenç la Pineda rebia al Salou B, FS, un vell conegut de temporades anteriors, encara que amb noves cares a l’equip.

Primera part força igualada, sense ocasions clares per cap dels dos equips. Els del Salou FS pressionaven molt als de la Pineda sense deixar que creessin ocasions. Al voltant del minut 10 arribava el primer gol pels visitants, amb el qual s’arribaria al descans.

Els primers 5 minuts de la 2ª part, vam veure la millor cara dels de la Pineda, van sortir amb ganes de pressionar i de buscar la sort de cara a porta. Però al minut 8 va arribar el 0-2 pels visitants i als pocs minuts el 0-3. El Can Vicenç començava a abaixar el cap i al minut 13 els àrbitres van expulsar a un jugador dels locals per doble groga, 2 minuts amb 3 jugadors de camp, encara que els del Salou FS no van aprofitar aquesta superioritat i no van anotar. Poc desprès 2 gols més acabaven sumant el 0-5 definitiu al marcador.

Partit força igualat, on el marcador no reflexa la realitat vista a la pista. S’ha de treballar, sobretot de cara a porta, sense marcar és impossible guanyar un partit.