diumenge, 6 de novembre del 2011

6º Jornada Temporada 2011-2012

05-11-11 Botarell F.S. 4-5 Can Vicenç La Pineda F.S (6º jornada de lliga)

Golejadors:

0-1
Saül
0-2 Alex
1-2
2-2
2-3 Carles
3-3
4-3
4-4 Dosi
4-5 David Morillo



Crònica:

VICTÒRIA IMPORTANT FORA DE CASA I CONTRA UN EQUIP CONEGUT

6a jornada de lliga. Partit a casa del Botarell FS, equip que ja coneixien de la temporada anterior.

La primera part començava amb força domini pels del Can Vicenç, i al minut 5, Saul inaugurava el marcador amb un xut des de fora de l’àrea. Poc després en un servei de banda ràpid, els locals posaven l’1 a 1 al marcador. Al cap d’uns minuts l’Àlex, desprès d’una bona jugada d’equip, tornava a avançar als de la Pineda. Els del Botarell però, gràcies a que els hi van xiular el que era la 6a falta del Can Vicenç, van posar el 2-2, amb el qual marxarien al descans.

La segona part començava més o menys com la primera, Carles després d’una bona jugada, marcava el que era el seu primer gol amb el Can Vicenç, 2 a 3. Quan se suposava que els de la Pineda havien de sentenciar el marcador, els del Botarell van donar el tomb, 4 a 3, a falta de menys de 3 minuts per acabar el partit. Pintava negre pels pastissers però el míster, Alexis Carcellé, no es va equivocar, i va decidir apostar pel porter jugador, i a les poques jugades amb 5 homes de camp, Dosi va posar taules al marcador. I per arrodonir el dia, el David Murillo, quan quedava un minut de partit després d’una bona jugada individual sentenciava el 4 a 5 definitiu. Encara, els de la Pineda, van tenir un doble penal a l’últim segon que no van anotar.

Millors sensacions que en els últims partits, victòria ajustada, però vam veure un rentat de cara del Can Vicenç que havíem vist a les últimes dues jornades.