20-11-11 Futsal Puigcerdà 4-2 Can Vicenç La Pineda F.S. (8º jornada de lliga)

4-2

Crònica:

PARTIT INTENS I EMOCIONANT A PUIGCERDÀ

Desplaçament a Puigcerdà, en la 8a jornada de lliga.

La primera part, força equilibrada, on ambdós equips van tenir ocasions de gol. Els de Puigcerdà però, es van trobar amb les mans del porter del Can Vicenç, l’Adri, en diverses ocasions i amb els pals de la porteria. A 4 minuts pel descans els de la Pineda s’avançaven al marcador a peus del Pere, en un bon contraatac.

En la segona part els locals van sortir força ofensius i amb 3 minuts van capgirar el marcador. Els del Can Vicenç però, no van perdre la cara al partit i gràcies al Sergi van aconseguir empatar, 2-2. El partit estava de nou força equilibrat, però el Puigcerdà va tornar a posar-se per davant al marcador després d’una jugada assajada de corner. A falta de 3 minuts, l’entrenador del Can Vicenç, Alexis, va decidir apostar pel porter jugador. L’equip visitant, no va aconseguir aprofitar les seves ocasions, i a falta de menys de 2 minuts, un xut de camp a camp dels locals que es troba amb el travesser de la porteria i bota a la línia i sense saber si entra totalment, es considerat gol per només uns dels àrbitres, acció molt protestada pel públic visitant, en aquest desplaçament massiu a Puigcerdà. Acabant així amb uns minuts finals que es preveien molt intensos i emocionants.

Lamentar la lesió de Juan Carlos i David Murillo. Esperem que no sigui res.

Propera jornada de lliga al pavelló de la Pineda contra un vell conegut, el Montroig FS.