diumenge, 27 de novembre del 2011

9º Jornada Temporada 2011-2012

26-11-11 Can Vicenç La Pineda F.S. 5-1 Montroig Hawo Fruits (9º jornada de lliga)

3 PUNTS MÉS EN UN PARTIT TREBALLAT

Partit corresponent a la 9ª jornada, al pavelló de la Pineda, contra un equip molt conegut, el Montroig FS.

La primera part va estar força disputada, amb poques ocasions clares per cap dels dos equips. Els de la Pineda no acabaven d’entrar al partit i els visitants anaven una mica perduts. A falta de 2 minuts i poc per al final, l’àrbitre assenyala la 2a targeta groga a un jugador del Montroig per una falta a mig camp. Els pastissers disposaven de 2 minuts per jugar amb superioritat numèrica, cosa que van aprofitar perfectament, i a 8 segons pel final van avançar-se al marcador a peus del 7 del Can Vicenç, el David. D’aquesta manera arribàvem al descans.

2a part molt diferent a la 1a, on vam veure un Can Vicenç molt més ofensiu. Als pocs minuts, arribaria el 2-0 en una bona jugada on l’Àlex, remata a porta buida gràcies a una bona passada del Carles. El 3r gol dels pastissers arribava en una jugada de córner a peus del Pere. A 5 minuts pel final els visitants van jugar amb 5 homes de camp, cosa que els de la Pineda van aprofitar per sentenciar el partit amb 2 gols més, un a peus del Raül que va aprofitar una pèrdua de pilota dels del Montroig per travessar el camp tot sol i rematar a porta buida, i un altre a peus del David en un xut de camp a camp. A banda una bona defensa dels de la Pineda i unes molt bones intervencions del porter Cris, van evitar el gol. A falta de poc més d’un minut un jugador dels locals va fer el 5-1 definitiu en pròpia porta.

Felicitar a l’equip per saber estar en un partit contra un equip molt conegut, que sempre es presenta difícil, i en especial al Cris, que va fer un partidàs. També a Raül pel seu debut amb gol inclòs.

Esperem que la recuperació dels lesionats Saül, Juan Carlos i David sigui ràpida.

Proper partit, corresponent a la jornada 10, diumenge 4 de desembre a casa del FS Alcarràs.