8-5

Crònica:

PARTIT CONTROLAT QUE ES DEIXA ESCAPAR

Partit a casa del FS Alcarràs, en la jornada 10.

Comença el partit i en els primers minuts una relliscada d’un jugador visitant que perd la pilota, deixa al jugador de l’Alcarràs a soles amb el porter i posa per davant a l’equip local. Poc després una nova errada en defensa, propicia el 2-0 pels de Lleida. De moment semblava partit per esborrar, i només s’havien jugat 5 minuts d’encontre. Al minut 11 però, als peus de la nova incorporació de l’equip, el Ruben, arribava el 2-1. A 5 minuts pel descans als visitants se’ls hi assenyalava la 6a falta, però el porter del Can Vicenç, el Cris, s’encarregava de treure unes bones mans. A falta de 3 minuts pel descans, un rebot en un defensa visitant puja el 3-1 al marcador.

La segona part comença força diferent a la primera, amb un Can Vicenç més entrat al partit i això de seguida es nota al marcador. Als pocs minuts un bon xut del David, que el porter només rebutja, l’aprofitava el Sergi, per anotar el 3-2. I al minut, un penal assenyalat per unes mans dels locals, és pujat al marcador pel Sergi, de nou (3-3). Al minut 10 de la segona part, el Robert marca el 3-4 en una bona jugada d’equip. El Can Vicenç havia imposat el seu joc i tenia molt dominat el partit. Però els jugadors de Lleida van decidir sortir amb 5 homes de camp, i als 2 minuts van empatar el partit. El David tornava a avançar als visitants en un golàs des de fora de l’àrea. L’alegria durava poc, ja que amb porter-jugador tornen a posar les taules al marcador. I poc després un altre gol del Can Vicenç en pròpia, avança als locals. Als pocs minuts una falta a un jugador visitant a la seva àrea, no assenyalada per l’àrbitre deixa sol al jugador de l’Alcarràs que marca i posa terra de per mig al marcador. A 2 minuts pels final, els visitants sortien amb 5 homes de camp cosa que van aprofitar els de Lleida en un rebuig, per xutar a portar buida de camp a camp i pujar el 8-5 definitiu.

Partit controlat que es deixa escapar. Joc acceptable dels de la Pineda però en moments puntuals el cap s’en va de la pista i ja és difícil arreglar-ho. El cap de setmana que ve descans, proper partit a casa contra l’Amposta FS.