dimarts, 24 de gener del 2012

11º Jornada de lliga Temporada 2011-2012

23-01-12 Can Vicenç La Pineda F.S. 1-0 Angels Amposta F.S. (11º jornada de lliga, partit aplaçat.)

Golejadors:

1-0 Ruben

Crònica:

LA TRANQUIL·LITAT, POSSESSIO DE LA PILOTA I DEFENSA CONTUNDENT DONEN LA VICTÒRIA AL CAN VICENÇ LA PINEDA FS

El partit aplaçat, corresponent a la jornada 11, es va disputar ahir al pavelló de la Pineda. El rival, l’Amposta FS, conegut de temporades anteriors a preferent.

La primera part es va veure un domini clar dels locals, amb alguna ocasió de gol i algun pal, però sobretot molta possessió de la pilota però sense sort en la finalització de les jugades. Els d’Amposta no van aconseguir arribar en gaires ocasions a la portería del Cris. A falta de 7 segons per finalitzar la primera part, un jugador dels visitants va treure una pilota a la línia de gol, per tant 0-0 al descans.

La segona part començava més o menys igual que la primera, amb clar domini local, però sense presses per buscar el gol. Al minut 15 arribaria el que seria l’únic gol del partit, en una bona jugada d’equip que finalitza el Ruben, en una passada del Sergi. La resta de partit va cursar sense gols, però amb ocasions per ambdós equips, el porter local, Adri, va treure 2 o 3 pilotes força clares i el Can Vicenç també va tenir ocasions de sentenciar el partit. Però els minuts es van consumir i arribava el final del partit, on l’1-0 va ser més que suficient.

Bon partit “fora d’horari” pels pastissers. El dissabte a les 16h reben al pavelló de la Pineda, a l’Alforja FS, un equip molt conegut pels del Can Vicenç. Segur que serà un bon partit!