14-01-12 Can Vicenç La Pineda F.S. 6-1 Sant Julià F.S. (13º jornada de lliga)

5-1 David
6-1 Carles

Crònica:

SET PELS DE LA PINEDA EN UN BON PARTIT

1r partit de l’any a casa contra un molt bon equip, el FS Sant Julià. El Can Vicenç es presentava amb moltes baixes i amb 2 canvis, però amb ganes de seguir amb bon peu aquest 2012.

La primera part, força igualada, amb més possessió pels visitants i ocasions per ambdós equips. A pocs minuts pel descans, el Sant Julià va decidir sortir amb 5 homes de camp per intentar inaugurar el marcador, però la jugada els hi va sortir malament, i el Carles a porteria buida, de camp a camp, va avançar als pastissers. 1-0 amb el qual marxarien al descans.

A l’inici de la 2a part els locals van pujar el 2-0 al marcador a peus del Raül en una bona passada del Sergi. Els d’Andorra van tornar a provar la tàctica de porter-jugador i aquest cop sí, va rebre els seus fruits, 2-1. Van decidir seguir jugant així per buscar l’empat però els de la Pineda van defensar molt bé i van anar aprofitant totes les ocasions, ja sigui de contraatac o a porta buida de camp a camp. El Carles, va pujar el 3-1 i 4-1 al marcador. El David, va fer el 5-1 i de nou el 3 dels locals, el Carles, va arrodonir el resultat (6-1) i va fer així el seu primer Hattrick a l’equip, demostrant la bona forma en la que es troba el jugador.

La propera setmana descans, el dilluns 23 es jugarà el partit aplaçat a casa contra l’Amposta FS. Esperem que els lesionats es vagin recuperant i comencin a gaudir de minuts amb l’equip.