07-01-12 Seu d'Urgell F.S. 1-4 Can Vicenç La Pineda F.S (12º jornada de lliga)

1-3 Carles
1-4 Alex

Crònica:

BON INICI D’ANY AMB VICTÒRIA A DOMICILI

El Can Vicenç FS començava l’any jugant a casa de La Seu d’Urgell FS. Partit complicat fora de casa, que encara ho era més degut al “kit kat nadalenc”.

La primera part començava amb possessió pels de la Pineda, encara que sense generar ocasions clares de gol. Al minut 14 a peus del 13 dels visitants, el Raül, arribava el 0-1, resultat amb el qual marxarien al descans.

Més de la meitat de la 2ª part va estar més igualada de possessió però força avorrida, sense ocasions de gol clares per cap dels dos equips. Al minut 14 arribava el 0-2 a peus del David, que va rematar a porta buida una bona passada del Carles. L’equip local va intentar escurçar distàncies i va sortir amb 5 homes de camp. Aquesta tàctica va rebre els seus fruits a falta de 4 minuts pel final (1-2). Els pastissers però van treure les ungles i a 1 minut pel final el Carles, per arrodonir la seva bona actuació, va marcar el 3r gol del Can Vicenç. Els àrbitres van expulsar al 10 de La Seu i deixava l’últim minut de partit al seu equip amb 4 jugadors. A falta de 15 segons l’Àlex va sentenciar el partit (1-4).

Felicitar a l’equip per aquesta victòria. La propera jornada és dissabte 14 a les 16h a la Pineda, contra un dels equips capdavanters de la categoria el Sant Julià FS.