dilluns, 5 de març del 2012

18º Jornada de lliga Temporada 2011-2012

03-03-12 Bar Restaurant Morenos 2-3 Can Vicenç La Pineda F.S. (18º jornada de lliga)

Crònica:

Després de les seves vacances, torna la cronista i tornem a guanyar!

3 PUNTETS A DOMICILI EN UN PARTIT BEN DEFENSAT

El partit corresponent a la jornada 18, a casa dels Morenos FS, es presentava força complicat, degut al rival i perquè a més es desplaçaven amb pocs homes de camp, per culpa de les lesions.

La primera part començava amb clar domini local, però amb bon posicionament al camp dels del Can Vicenç que no deixaven acabar les jugades dels de Lleida. Al minut 11 arribava el primer gol pels visitants, després d’una jugada de contraatac entre Carles i Àlex que finalitza a peus del Xec (la nova incorporació, que ja militava la temporada anterior a l’equip). Els Morenos seguien intentant arribar a porta sense resultat positiu. 0-1 al descans.

La segona part començava millor pels visitants, amb possessió més igualada, als dos minuts el David pujava el 0-2 al marcador després d’un bon xut de falta que se li escapa al porter local. Els de la Pineda començaven a creure en la possibilitat de guanyar el partit, encara que els Morenos no tiraven pas la tovallola i a falta de 13 minuts pel final van apostar per jugar amb 5 homes de camp, cosa que va rebre aviat els seus fruits i en dos jugades consecutives empataven el partit.

Amb el 2 a 2 el partit havia pres un altre cara i els locals arribaven amb més facilitat a la porta del Can Vicenç, encara que topaven amb el porter visitant, el Cris, el qual va fer un partit força brillant i tenien ja, 5 faltes assenyalades. A falta de 3 minuts i poc pel final els àrbitres treuen la segona groga al Robert (la primera força injusta ja que no hi ha cap avís previ) i els de la Pineda es queden amb 3 jugadors de camp. Se’ls hi posava molt de cara el partit als locals, però la 6a falta va arribar en el moment adequat, a falta de 2 minuts per acabar i l’Àlex va avançar de nou als pastissers al marcador a l’aprofitar el rebuig del porter després de llençar el doble penal, resultat amb el qual es va consumir el minut i mig restant de partit.

Felicitar als de la Pineda, ja que era un partit molt complicat, amb pocs homes de camp, però que han sabut defensar molt bé i guanyar uns 3 puntets molt importants.