10-03-12 Can Vicenç La Pineda F.S. 4-3 Borges F.S. (19º jornada de lliga)

4-2
4-3

Crònica:

PARTIT BOIG AMB UN FINAL AGÒNIC I VICTÒRIA

Can Vicenç – FS les Borges, partit corresponent a la jornada 19. Després de 3 jornades seguides fora de casa per fi tornaven a jugar al pavelló de la Pineda.

La primera part començava amb joc controlat pels locals i amb alguna ocasió de gol força clara. Al minut 10 del partit l’Àlex inaugurava el marcador després d’una bona jugada de contraatac del Raül. Seguien les ocasions i els pals, però la pilota no entrava. A falta de 24 segons per finalitzar la primera part el David pujava el 2 a 0 al marcador després d’un bon xut que se li escapa al porter.

La segona part començava igual que la primera, partit controlat pels del Can Vicenç, i aviat es va veure reflexat al marcador, ja que al minut 19, de nou l’Àlex, anotava el 3r gol. Per tant, semblava que el partit seria fàcil, però dos minuts més tard, un error en defensa dels locals donava una glopada d’esperança als de Lleida (3-1). Mig minut més tard, una molt bona jugada individual del Carles, acabava al fons de la porteria rival (4-1).

El partit estava boig i 40 segons després els visitants feien el 4-2 en una pèrdua de pilota en atac dels locals. I al minut 14 un gol en pròpia porta dels de la Pineda posava el 4-3, que seria definitiu, al marcador. Quedava molt de partit i els de les Borges veien possible la remuntada i victòria i els del Can Vicenç en canvi, estaven força perduts i contagiats pel joc boig dels rivals. Hi van haver minuts de més calma, però els errors en contraatacs que no es finalitzen, els pals i xuts fallits van condicionar que es patís fins al xiulet final, i fins i tot en els últims 10 segons, els rivals van tenir una falta a la línia de l’àrea local per poder empatar el partit.

La setmana que ve partit fora de casa contra el Salou FS. En el qual recuperem a un clàssic del Can Vicenç, el Dani. T’esperem!!