24-03-12 Can Vicenç La Pineda F.S. 2-4 Botarell F.S. (21º jornada de lliga)

2-3 Sergi
2-4

Cronica:

PARTIT PER OBLIDAR ON NO S’HAN FET LES COSES BÉ

Partit a casa contra el Botarell FS, corresponent a la jornada 21. La primera part començava força igualada, sense ocasions per cap dels dos equips. Al minut 8 arribava el primer gol, pels visitants, després d’una jugada d’equip on la defensa del Can Vicenç no va estar gaire encertada. A falta de 7 segons per acabar i quan els locals semblava que estaven dominant el partit, arribava el 0-2, en una jugada de contratac perfecte. Resultat amb el qual marxarien al descans.

La segona part començava fatal pels pastissers, ja que al primer minut arribava, de nou en una contra, el 3r gol pels de Botarell. La impotència es va palpar durant quasi tota la 2a part, ja que la sensació que donaven els del Can Vicenç és que no sabien ben bé que havien de fer, no arribaven amb perill a la porteria visitant i en les contres havien de vigilar perquè podria caure el 4rt dels del Botarell. A falta de 6 minuts per finalitzar, sortien amb 5 homes de camp, cosa que van aprofitar en dues ocasions i l’Àlex al minut 15 i el Sergi al minut 16 i mig posaven el 2-3 al marcador i esperançaven als locals. A falta d’1 minut un error en una sacada de banda aprofitaven els visitantsa porta buida, per posar el 2-4 definitiu.

Partit per oblidar, no s’ha treballat ni en defensa ni en atac. Hi ha dos mans a l’àrea visitant no assenyalades però no serveix d’excusa, s’ha de treballar molt, sobretot de cara a gol. Esperem que el Carles es recuperi aviat. La part positiva és el retorn del Juanca després de la lesió. Propera jornada a casa de l’Altafulla, partit molt difícil, on es necessita la mentalitat de la primera volta!