5-4 Alex (p)
5-5 Carles

Crònica:

PARTIT MOLT FLUIX AMB REMUNTADA DE 3 GOLS EN 48 SEGONS

Partit disputat en dimecres, corresponent a la jornada 17, a casa de l’Alcover FS.

La primera part començava amb domini pel Can Vicenç, però sense generar ocasions clares de gol. L’equip local arribava poc a la porteria de l’Otto, i no generaven gaire perill. Als últims minuts però, l’Alcover va sortir a pressionar i a falta de 30 segons per finalitzar la primera part unes mans a l’àrea visitant són castigades i els locals inauguraven el marcador, resultat amb el qual marxarien al descans.

La segona part començava amb el Can Vicenç força concentrat i amb ganes de començar a fer la feina ben feta, però en un contratac perfecte, l’Alcover sumava el 2-0 al minut 3. Als pastissers això els hi cau com una gerra d’aigua freda i es comencen a trobar perduts pel camp, sense saber com començar a arribar a la porteria rival amb més perill. Al minut 6, el Carles retalla distàncies en una jugada de falta a l’àrea de l’Alcover (2-1). Amb aquest resultat passen els minuts i la possessió de la pilota està força repartida. A falta de menys de 9 minuts per acabar els locals pugen el 3-1 al marcador. El míster dels visitants decideix sortir amb 5 homes de camp, però els de l’Alcover s’aprofiten i fan el 4-1 a porteria buida en un xut de camp a camp. I per arrodonir el marcador, el 10 de l’Alcover feia el 5è gol, de nou a porta buida en un error en defensa del Can Vicenç. 5-1 i faltava 1 minut i 58 segons per acabar. Però el Can Vicenç gràcies a un gol en pròpia porta de l’Alcover a falta de 1 minut i 45 segons començava a despertar, encara que a priori no quedava temps. A falta d’un minut una parada del porter en un xut de doble penal dels pastissers propicia el gol del Carles (5-3). Quedaven 45 segons, però ara sí que s’ho començaven a creure, i els de l’Alcover no sabien com defensar el que semblava impossible de remuntar. I a 34 segons, unes mans a l’àrea local són castigades amb penal, que l’Àlex s’encarrega d’anotar i el Carles (el jugador més encertat del partit pels visitants) en una molt bona jugada individual dins l’àrea empatava el partit , 5-5, a falta de 20 segons per finalitzar. Encara als últims segons l’Alcover va passejar la pilota per l’àrea del Can Vicenç però aquests força ben plantats en defensa i amb l’ajuda de l’Adri, no van permetre que s’emportessin els 3 punts.

Partit força boig, sobretot la segona part. No s’ha jugat bé, ni en atac ni en defensa però s’ha remuntat en l’últim minut, per tant empat amb lleuger sabor a victòria.