dilluns, 12 de novembre del 2007

CAN VICENÇ F.S. – BELAFER GRUAS CABOS FRAGA

Partit corresponent a la 7ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal de La Pineda. El equip es presentava amb les baixes de Xavi Ezquerra(baixa d’última hora) i David Arias, realitzava el seu debut a la categoria Ivan Lozano.

Es presentava el partit com un enfrontament entre els 2 cuers de la categoria, on un dels 2 sortiria amb la moral tocada i l’altre reforçat, però al final va sortir creu per tots 2 i es va donar el resultat menys desitjat per ambdós equips. Els locals van realitzar un canvi d’estratègia i van sortir a presionar tot el partit, veient que els fraguencs no tenien excessius canvis i donada la seva situació a la classificació, però el missatge del entrenador va ser confós i es va convertir el partit en un anar i tornar sense cap tipus de sentit i amb mol mala pinta per l’equip local. Fruit d’una d’aquestes anades i tornades l’àrbitre va assenyalar una rigorosa falta a Marc Abelló, que ràpidament van executar els visitants, agafant a la defensa desprevinguda i marcant el 0-1, un gol on es va demostrar la poca picardia que tenim. El partit no va canviar gaire per aquest gol, els locals presionaven i no creaven massa perill, en canvi els visitants llençaven ràpids contraatacs molt perillosos. Tot i això en una triangulació local, la pilota li queda a Robert dins de l’àrea i girant-se com si d’un bon pivot es tractes es desfeia del seu defensor i anotava el empat a 1. El gol hauria d’haver donat calma al equip, però no va ser lo que es va donar i el partit seguia sent un “correcalles” i en el enèsim contraatac del Fraga aconseguien el 1-2.Llavors Can Vicenç va deixar de fer la pressió tota la pista i va passar a aguantar a ¾ de pista per intentar evitar aquest tipus de joc. En una jugada on Marc Sendra feia la pressió roba la pilota a camp rival i de fort xut aconsegueix tornar a empatar el matx. Tot i això el equip no acabava de donar la imatge de seguretat i de tranquil·litat necessàries per a sortir d’aquesta situació. El 3er gol visitant va arribar desprès d’un intent de regatejar d’Ivan, justament quan era l’últim home, va perdre l’esfèric i va provocar el 2-3 amb el qual es va arribar al descans.

La consigna al vestuari va ser la d’aguantar a mitja pista i sortir ràpidament per a intentar fer un gol per empatar. En el inici de la 2ª part, potser es van aconseguir reduir els errors individuals, que tants gols ens han costat aquesta temporada. En una jugada de gran qualitat entre els germans Sendra es va aconseguir empatar el partit a 3. Llavors el partit tenia una millor pinta pels locals, ja que semblava més controlat, amb menys contres del equip fraguenc (només 3 en tota la 2ª meitat) i amb més ocasions pels locals. Fruit d’aquestes ocasions va arribar el 4-3 en un xut de Marc Abelló, que desprès de tocar el porter s’introdueix a la porteria. Amb aquest resultat s’hauria d’haver matat el partit, però tot al contrari, Can Vicenç va anar reculant cada cop més, i la por a guanyar es va notar moltísim. Es van aguantar bastants minuts així, però a falta de 1 minut i mig, en un còrner el tanca visitant va engaltar un fort xut, que desprès de passar pel mig de la defensa, entre les mans del porter i rebotar al travesser entra dins de la porteria. Empat a 4 i molt poc per jugar. Temps suficient per a que es tingues una ocasió bastant clara per banda, un possible penal no assenyalat als visitants i expulsessin al entrenador local.

1x1:

1.-Otto: Va jugar la 1ª meitat i tot i encaixar els 3 primer gols del equip, va realitzar grans aturades de mèrit i va salvar d’uns quants gols al equip.

2.-Ivan: Va debutar. Es va notar la seva baixa forma física i va perdre una pilota que va costar el 3er gol. Mentre guanya la forma hauria de jugar més tàcticament.

3.-David Arias: No convocat.

4.-Dani: No convocat.

5.-Xavi Molias: Va jugar més minuts i es va notar una mica millor físicament. Tot i això encara li falta per a entonar-se al màxim.

6.-David Font: Va començar bastant bé, però desprès de fallar un 2 contra 1, va baixar una mica la seva aportació al equip.

7.-Sergi: Des de que juga darrere ha baixat la seva aportació al equip, ja que necessita anar-se’n de més jugadors per a poder crear perill.

8.-Robert: Segueix sent la peça clau del entrenador. Va fer els seus 2 primers gols de la temporada.

9.-Marc Abelló: Va fer el seu millor partit d’aquesta temporada. Està amb més confiança i això es nota a la pista.

10.-Àlex: No va tenir el dia de cara al gol i l’equip necessita dels seus gols.

11.-Xavi Ezquerra: No convocat.

12.-Adri: No va jugar malament, però va tenir la victòria a les seves mans i va fallar en el 4rt gol visitant.

13.-Marc Sendra: Va jugar tot i tenir el peu encara inflat i dolgut, però tot i això va fer un gol, desprès de prendre una pilota a la defensa visitant.

14.-Raul: Va tenir més ocasions de gol, hauria d’aconseguir fer un golet per a guanyar més confiança.