diumenge, 25 de novembre del 2007

CAN VICENÇ F.S. – CERRO Pª BLAUGRANA TRINITAT VELLA

Partit corresponent a la 9ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat al pavelló municipal de La Pineda. El equip es presentava amb les baixes de Dani Giménez, David Arias i Marc Abelló. En el cos tècnic faltava el mister Albert Ávila, per compromisos familiars i per estar encara convalescent de l’atac de ciàtica.

Amb aquest panorama de baixes es presentava el partit, amb la figura de Otto com a entrenador i contra un rival molt dur, com es el Trinitat, que torna a la categoria desprès del seu pas per Nacional B.

El quintet titular que va treure Otto va ser, Adri, Robert, Xavi Molias, Àlex i Xavi Ezquerra. El equip va deixar de banda la defensa al home i va preferir una defensa mixta a partir de mig camp. Ràpidament es va veure el propòsit d’ambdós equips, per un costat els barcelonins tenien el control de la possessió i els pinedencs tenien l’esperança de robar pilotes i fer sortides ràpides, també aprofitant les sacades ràpides, ja que els de Trinitat van proposar una defensa bastant avançada. Els primers 10 minuts van transcórrer sense masses oportunitats per a cap equip, només destacant un parell de xuts llunyans dels barcelonins i un parell d’ uns contra uns fallats pels locals. Tot i això, cap dels dos equips va variar el seu plantejament inicial, fins que en una jugada visitant el jugador s’escapa per la banda dreta i la seva passada cap al mig deixa a un jugador sol que remata la passada amb un bonic cop d’esperó anotant el 1er gol de la tarda. En aquest moment es va notar una mica la necessitat de punts que té el equip pinedenc i va estirar una mica la pressió i va disfrutar d’algunes ocasions més de perill, mentre que els visitants seguien amb xuts llunyans i poc a poc s’anaven carregant de faltes, fins a arribar a la 5a a falta de 4 minuts. Un parell de minuts més tard feien la 6a i va sortir el golejador del equip, Àlex, des de la banqueta per a marcar el empat a 1, amb el qual s’arribaria al descans del partit.

A la 2a meitat el equip va intentar mantenir més la pilota, ja que els visitants deixaven espais lliures per a aprofitar-los per a intentar crear perill. El problema va ser que degut a una falta que fem a l’altura del doble penalt, ens despistem, amb 2 jugadors nostres aixecant al jugador visitant del terra i un altre davant de la pilota, els de Trinitat van aprofitar per sacar ràpid i desprès d’un fort xut que va tocar a les cames de Robert es convertia en el 1-2. Quedava molt de partit, però tornàvem a tenir errors de concentració i d’inexperiència i la moral del equip, en aquests moments està baixa. Tot i això i desprès d’un parell més d’ocasions, va tornar a caure una jerra d’aigua freda al equip, en una pilota perduda ens fan el 1-3 a falta de poc menys de 10 minuts en un xut llunyà on Alexis poc podia fer. A partir del equip, i vist que teníem el partit molt coll amunt, el equip va anar-se’n una mica més al atac i va disposar d’un gran nombre d’ocasions, moltes d’elles clarísimes, però entre el porter i la defensa i els rebots la pilota no entrava. A falta d’uns 3 minuts i quan ja es preparava la samarreta per a fer de porter-jugador, va arribar el 2on gol del equip i de la tarda d’Àlex Maria, desprès d’una magnífica jugada de Xavi Ezquerra, on se’n va anar de mig equip ell sol i desprès li va donar la pilota a Àlex que va driblar al porter i va marcar el 2-3. El equip tenia un raig d’esperança i es va esperar fins a falta d’un minut i mig per a treure el porter-jugador. En aquesta ocasió es va fer amb cap i seny l’atac de 5 i desprès de fallar un parell de jugades clares i d’infinits rebots, a falta de 4,9 segons, Sergi feia el empat a 3. En el servei de mig, no van aconseguir xutar els de Trinitat i el partit va acabar amb empat a 3.

Quan s’empata un partit en funció de la dinàmica del encontre, acostuma a ser guanyar 1 punt o perdre 2. Si fa 15 dies, contra el Fraga es van perdre 2 punts, en aquesta jornada, contra el Trinitat hem guanyat 1. Tot i això no hem de pensar que ja està tot fet, perquè aquest punt només ha de servir per a injectar moral al grup de cara a la visita al camp del líder. Hem de ser conscients que encara cometem gran multitud d’errades individuals i col·lectives, que la setmana que ve cada una d’elles ens costarà, com a mínim, una clara ocasió de gol.

1x1:

1.-Alexis: Va jugar la 2ª meitat i li van fer 2 gols, on poc més podia fer.

3.-David Arias: No convocat.

4.-Dani: No convocat.

5.-Xavi Molias: Va ser titular per 1er cop aquesta temporada i va mostrant cada setmana un millor to físic i una capacitat per a no complicar-se la vida.

6.-David Font: Va jugar millor que els últims partits i es va notar en que va donar seguretat a la defensa i al equip.

7.-Sergi: Va fer el gol del empat quan el partit ja agonitzava. Va tornar durant uns minuts a jugar en atac i com ja suposàvem va crear molt més perill.

8.-Robert: Es va barallar amb tot el equip contrari, sobretot amb el dorsal nº 8 del Trinitat, on van tenir les seves diferencies durant tot el partit. Va tornar a ser el jugador amb més minuts.

9.-Marc Abelló: No convocat.

10.-Àlex: Va ser el golejador que necessitava el equip en les últimes jornades. Va tenir una aportació molt més positiva per al equip.

11.-Xavi Ezquerra: Va donar calma al equip quan tenia la pilota i va tenir pinzellades del jugador que tots esperem en aquesta temporada.

12.-Adri: Va jugar la 1ª meitat i va encaixar el 1er gol del partit tot i tocar el esfèric.

13.-Marc Sendra: Va jugar a estones darrere i també va intentar més d’una sortida ràpida quan robàvem la pilota.

14.-Raul: Poc a poc va tenint més minuts i dona més opcions al equip, tot i que encara li falta per guanyar més forma física.

20.-Ivan: Encara està molt baix físicament i les seves aparicions son testimonials per aquest motiu.