diumenge, 2 de desembre del 2007

JIP PRATS DE REI - CAN VICENÇ F.S.

Partit corresponent a la 10ª jornada de lliga de territorial catalana, disputat a la poliesportiva de Calaf. El equip es presentava amb les baixes de Marc Abelló, David Arias i Dani.

Es presentava una jornada molt complicada per aconseguir retallar punts als equips que marquen el descens, ja que visitàvem el camp del líder, un equip que només havia concedit un empat en els 9 partits anteriors. El Can Vicenç, per contra, es presentava amb una sensible millora de joc en el últim mes de Novembre. El equip es va trobar també amb les baixes d’última hora de Xavi Molias i Adri. Amb tot això, el equip titular composat per Albert va ser, Alexis, Robert, Sergi, Àlex i Xavi Ezquerra. Era una incògnita saber com començaria el Prats de Rei i ben aviat es va veure que van iniciar el partit amb una pressió a ¾ de pista, amb la intenció de matar el partit ben aviat. Desprès d’un parell d’arribades dels visitants, sense massa perill, a la primera arribada a l’àrea dels locals i desprès de diversos rebots, el jugador del Prats de Rei, aconsegueix xutar, tocant la pilota al pal i entrant a la porteria, 1-0 amb poc més de 2 minuts disputats. El Pinedencs no es van venir a baix i van seguir jugant de tu a tu al líder i disposant de varies oportunitats, una mol clara de Sergi que va decidir fer la passada al 2on pal en lloc de xutar a porteria i el porter li va veure les intencions i va desbaratar la oportunitat. 3 minuts més tard, una passada llarga dels locals, arriba al seu jugador pivot i se’n va per la banda dreta, amb el dubte de que la pilota sortís del camp, sense que el àrbitre assenyales res i entra a l’àrea, cometent Àlex un clar penal, el 1er de la temporada. Els locals van anotar el corresponent penal, enganyant a Alexis. 2-0, 5 minuts jugats, camp del líder, el panorama no era gaire esperançador, però últimament el equip està traient forces d’on no hi ha i encara es va venir més amunt, jugant amb criteri, ofegant al líder i provocant faltes. Es van disfrutar de moltes oportunitats clares de gols, però uns cops el porter i unes altres el desencert en la finalització, evitaven reduir la diferencia al marcador. Tot i això, la concentració era molt alta en defensa, perquè els locals no es van donar per satisfets amb el resultat. El Can Vicenç van tenir l’oportunitat de xutar un doble penal però aquesta setmana, Àlex, no va estar tan encertat com la setmana passada i el porter li va endevinar la idea i li va aturar. Els visitants seguien apretant molt i en un dels molts còrners que es van tenir, en una jugada d’estratègia la pilota va acabar a peus de Raül, que va marcar el seu 2on gol de la temporada. Amb el 2-1 es va arribar al descans, potser més esperat pels locals, que no pas pels visitants que estaven apretant molt.

La consigna al descans va ser molt clara, s’havia de seguir igual, ja que estàvem posant en moltes dificultats al líder i es podia treure quelcom positiu d’aquest desplaçament. El equip va sortir a per totes en la reanudació i va ser una 2a part d’allò més entretinguda, ja que el Prats de Rei es va prestar a oferir un bon espectacle. La 2a meitat va ser un continu anar i venir dels dos equips, amb unes grans actuacions d’ambdós porters. Aturant, en ocasions, calrísimes oportunitats de gols. Can Vicenç va tenir moltisimes ocasions, però seguim sense sort de cara a gol i fallant mols gols. Ivan, Robert, Marc, Àlex, Xavi Ezquerra, Sergi, gairebé tots els jugadors van tenir la seva o les seves oportunitats de fer el gol del empat, finalment el gol va arribar en un gran contraatac realitzat per Xavi Ezquerra, que va creuar el xut davant la sortida del porter. Quedaven 5 minuts i acabàvem d’empatar al camp del líder i lo més important, donava la impressió de que es podia fins i tot guanyar, però un líder sempre ho es perquè juga be i perquè sap guanyar aquests partits complicats. Aquests 5 minuts finals van tenir de tot, més ocasions de gol, picabaralles, aturades de rellotge per problemes a la pista, errades arbitrals, etc. A falta d’un minut i mig el partit es va haver d’aturar durant 5 minuts perquè la pista estava mullada i a causa del fred que feia a dins del pavelló, no s’ assecava la pista. A la reanudació Robert va tenir una oportunitat molt clara, però no la va poder materialitzar. Quan quedava un minut van xiular mans de Sergi en un control de pilota dins de l’àrea local, en una errada arbitral clamorosa, ja que Sergi es quedava sol i en cap moment li tocava la pilota al braç, en aquesta mateixa jugada el marcador, no es va aturar durant 10 segons, per un problema amb el botó. Llavors els locals van exercir una forta pressió, en el nostre parer, desmesurada, sobre la taula. Potser per aquestes protestes o potser perquè els locals eren els líders i nosaltres els cuers, a falta de 40 segons i en una jugada on desprès de molts rebots i de xocar, en una clara falta amb Xavi Ezquerra el dorsal nº 11 del Prats de Rei es quedava davant d’Alexis i feia el gol en un xut que toca Alexis i entra plorant a la porteria. El Can Vicenç va treure porter-jugador i Robert va tornar a disposar d’una clarisima ocasió de gol, però tampoc la va materialitzar i el partit va arribar amb el 3-2 al seu final, no sense que el dorsal nº 8 del Prats de Rei, deixes el seu últim “record” a Robert.

1x1:

1.-Alexis: Va fer un partidàs, i va mantenir al equip viu en moltes intervencions, malauradament no va poder aturar l’últim xut.

2.-Sergi: Va desbordar en tot moment en l’1 contra 1 i va disfrutar de moltes oportunitats de gol.

3.-David Arias: No convocat.

4.-Dani: No convocat.

5.-Xavi Molias: No va jugar per molèsties a la ingle.

6.-David Font: Va fer el seu millor partit en el que va de temporada, segur que ara seguirà en aquesta línia i anirà creixent la seva importància en el equip.

8.-Robert: Va tornar a ser el jugador franquícia i va estar prop de 30 minuts a pista. Llàstima de les 2 ocasions errades als minuts finals del encontre.

9.-Marc Abelló: No convocat.

10.-Àlex: Molt bon partit, va aportar molta mobilitat al atac i criteri a la hora de jugar la pilota.

11.-Xavi Ezquerra: El gol que va fer es una de les coses que esperem d’ell, segueix creixent el seu joc com fa una setmana i en breu serà el referent atacant que volem.

12.-Adri: No va jugar per molèsties al peu dret.

13.-Marc Sendra: Molt be en defensa i en el tall, no tan encertat en la passada i en el xut a porteria, va ser una llàstima que no tingues el dia en la passada perquè podria haver provocat algun bon contraatac.

14.-Raul: Va complir a la perfecció el seu rol. Va fer el 1er gol del equip i va jugar molt concentrat, sobretot en defensa.

20.-Ivan: Va tenir un parell d’oportunitats de gol i se’n va emportar la ovació del pavelló en un xut acrobàtic.