divendres, 28 de novembre del 2008

Can Vicenç La Pineda - Playas Salou Laguna

22-11-08 Can Vicenç La Pineda 6-6 Playas Salou Laguna

Partit molt disputat el passat dissabte al pavellò de la Pineda. El Can Vicenç amb un molt bon inici es va avançar per davant al marcador fins arribar a posar un 3-0. Ràpidament l'arbitre va carregar de faltes als locals, i a falta de 12 minuts ja portavem les 5 faltes fetes. Vam saber aguantar i vam aconseguir arribar al descans amb un contundent 3-0.
La segona part el Laguna va començar molt fort i va reduïr distàncies (3-2), però marc amb una bona jugada va posar distància amb el 4-2. A partir d'aqui, els locals ja tornavem a estar carregats amb les 5 faltes i quedava molt per jugar, i el laguna va aconseguir remuntar fins a posar-se 4-6.
Als minuts finals Can Vicenç va apretar i van aconseguir empatar. L'ultima ocasió dels locals va arribar amb un pal a falta de 10 segons.
Empat just pel que es va veure a la pista.