7-4 Alex
7-5 Alex

Crònica:

PARTIT DIFICIL ON LES ERRADES I LA FALTA DE GOL PASEN FACTURA

Partit corresponent a la jornada 20. A casa del Salou B FS. El derbi començava amb força possessió pels locals però sense generar ocasions clares de gol. Al minut 11 un rebot a l’àrea visitant va caure als peus d’un jugador del Salou que va aprofitar per inaugurar el marcador. A falta de 6 minuts pel final de la primera part una bona jugada d’atac dels pastissers acaba a peus de l’Àlex que envia al fons de la porteria del Salou (1 a 1). A falta de 2 minuts, els arbitres no assenyalen una patada al porter del Can Vicenç a la boca, que fins i tot acaba en sang, la qual seria la 6a falta, i per tant un llançament de doble penal. Quan quedaven 40 segons per finalitzar els del Salou pugen el 2-1, resultat amb el qual marxarien al descans.

La 2a part començava força semblant a la primera, però als 3 minuts el Salou posava terra de per mig al marcador amb un gol de córner (3-1). A falta de 7 minuts pel final els àrbitres assenyalaven la 5a falta als visitants. Aquests intentaven escurçar distàncies al marcador i sortien amb 5 jugadors de camp, però els del Salou no van endarrerir-se i aprofitaven un contraatac i un doble penal per augmentar les diferències (5-1). A falta de 3 minuts i mig l’Àlex donava esperances als de la Pineda escurçant distàncies (5-2). Però de nou una falta dels visitants era castigada amb doble penal que aprofitaven els del Salou per seguir sumant gols (6-2). Els àrbitres assenyalaven la 5a falta també als locals a falta de 2 minuts per acabar. El Dani, que debutava de nou amb el Can Vicenç, i que ha fet un molt bon partit de reincorporació, marcava un golàs des de fora de l’àrea (6-3). Però els locals no volien que s’apropessin i pujaven el 7-3 al marcador a falta d’un minut pel final. Una nova falta local era castigada amb doble penal que l’Àlex enviaria al fons de la xarxa (7-4). I a falta de 8 segons un altre doble penal, on l’Àlex tornava a encertar, per posar el 7-5 definitiu al marcador.

Partit difícil, a casa d’un molt bon equip, on les errades i la falta de gol faciliten la victòria als locals. Proper partit, corresponent a la jornada 17, el dimecres, a casa de l’Alcover FS.